Κρήτη

Και Υπουργός έπεσε... θύμα των θυελλωδών νοτιάδων στην Κρήτη

Ημέρα για γερά νεύρα η σημερινή ακόμη και για τον κ. Πολάκη που σκόπευε να έρθει από Αθήνα, στο νησί μας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης  είχε προγραμματίσει να φθάσει νωρίς το πρωί της Κυριακής στην Κρήτη προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση παράδοσης παραλαβής νέου εξοπλισμού του ΕΚΑΒ, σε Ηράκλειο και Ανώγεια αντίστοιχα.

Τελικά η συγκεκριμένη πτήση από Αθήνα δεν πραγματοποιήθηκε στην ώρα της, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί για κάποιες ώρες καθηλωμένος στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος των Σπάτων.

Τελικά και εφόσον οι άνεμοι το επέτρεψαν, το αεροσκάφος αναχώρησε πέντε λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής, με προορισμό τη βάση του ΕΚΑΒ Ηρακλείου στο ΠΑΓΝΗ και ακολούθως τα Ανώγεια .

Εκεί όπου θα μεταβεί και ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός που από χθες βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Να υπενθυμίσουμε όπως είχε γράψει και νωρίτερα το neakriti.gr, ότι οι θυελλώδεις νοτιάδες προκάλεσαν σωρεία προβλημάτων στις πτήσεις των αεροσκαφών από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τουλάχιστον νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής με αποτέλεσμα να υπάρχει πτήσεις να ακυρωθούν αλλά και να σημειωθούν σημαντικές καθυστερήσεις.

Σε κάθε περίπτωση οι επιβάτες που έπρεπε να ταξιδέψουν από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου με πτήσεις εσωτερικού, χρειαζόταν να διαθέτουν τεράστια αποθέματα υπομονής και καρτερικότητας καθώς η ταλαιπωρία τους ήταν πολύωρη και σε κάποιες περιπτώσεις άγγιζε και ξεπερνούσε τις 12 ώρες.

Σχόλια