Καταγγέλλουν εκπαιδευτικό - αγροίκο! Φέρεται να χαστούκισε μαθητή

Κρήτη
Καταγγέλλουν εκπαιδευτικό - αγροίκο! Φέρεται να χαστούκισε μαθητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαρισμένη η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Σητείας από τη βίαιη και αντιεκπαιδευτική συμπεριφορά καθηγητή ειδικότητας, σύμφωνα πάντα με καταγγελίες στην τρυφερή ηλικία του δημοτικού.

Ο εκπαιδευτικός σύμφωνα με καταγγελία μητέρας στη Διεύθυνση Α'/θμιας Λασιθίου φέρεται να χαστούκισε μαθητή Τετάρτης Δημοτικού για μία απορία. Μάλιστα φέρεται να υπάρχουν καταγγελίες ότι ο λόγος του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού είναι ακραίος και έχει ξενοφοβικός και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει με την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Ο λόγος, η συμπεριφορά και η πρακτικές που φαίνεται να έχει υιοθετήσει ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός έχει ωθήσει γονείς μαθητών να τον χαρακτηρίζουν επικίνδυνο.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μητέρας, η οποία αποκαλύπτει το διάλογο που φαίνεται πάντα να έχει ο εκπαιδευτικός με γονείς, όταν οι ίδιοι επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν.

Ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός έχει δεχτεί διαδικτυακή επίθεση για την ανάρμοστη συμπεριφορά που φέρεται να έχει σε ανήλικους μαθητές και μέσα από τον ιστότοπο του youtube.

Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι θορυβημένη και ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον του διευθυντή Α'/θμιας και να ετοιμάσει εγγράφως ο ίδιος την απολογία του για όσα του καταλογίζουν. Μάλιστα, η καταγγελία της μητέρας ότι χαστούκισε το παιδί της εν ώρα μαθήματος για μία απορία, έχει κοινοποιηθεί και στην αστυνομία. σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

Εκπρόσωποι εκπαιδευτικών παρακολουθούν μουδιασμένοι τις εξελίξεις, καθώς όπως τονίζουν, περιστατικά ακραίες και βίαιης συμπεριφοράς εκπαιδευτικών, δεν τιμούν τον παιδαγωγικό κλάδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News