Συγκλονίζει η μητέρα της Κατερίνας: «Δε βιάζομαι να θάψω το παιδί μου - Όλοι είναι ύποπτοι»

Κρήτη
Συγκλονίζει η μητέρα της Κατερίνας: «Δε βιάζομαι να θάψω το παιδί μου - Όλοι είναι ύποπτοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικός είναι ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της Κατερίνας Γοργογιάννη από το Ηράκλειο, με τη μητέρα της να μην μπορεί ακόμη να πιστέψει πως το παιδί της «χάθηκε» τόσο ξαφνικά και την οικογένεια να αναμένει τις απαντήσεις που θα «ρίξουν» φως στην υπόθεση του θανάτου της Κατερίνας, μέσω της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της νεαρής κοπέλας, κ. Σταυρούλα Γοργογιάννη, η οποία μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV, επιμένοντας – για ακόμη μία φορά – ότι η άτυχη Κατερίνα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη ολόκληρη η Κρήτη περιμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο θα «ρίξει» φως στα αίτια του θανάτου της 37χρονης.

Σε εξέλιξη η ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση ξεκίνησε την Πέμπτη, ωστόσο μέχρι και τις 9:00 το βράδυ δεν υπήρξε πόρισμα.

Και αυτό γιατί τα κλιμάκια του ΠΑΓΝΗ ακολουθούν τη διαδικασία της ιατροδικαστικής εξέτασης με πολύ αργούς ρυθμούς, καθώς το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και ο χειρισμός πρέπει να είναι ιδιαίτερος και λεπτομερής, ούτως ώστε να μην αλλοιωθούν στοιχεία που θα βοηθήσουν στο τελικό πόρισμα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της νύχτας ή το πρωί της Παρασκευής αναμένονται περεταίρω ακτινογραφίες, καθώς και αξονική τομογραφία, ενώ ήδη έχουν ληφθεί ιστοί από το άψυχο σώμα της άτυχης Κατερίνας για τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πόρισμα, με το νοσοκομείο να αναφέρει ότι οι απαντήσεις θα δοθούν είτε μέχρι την Παρασκευή, είτε μέχρι την Κυριακή. Πάντως σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, οι απαντήσεις δόθηκαν μετά από 4 με 5 ημέρες.

Παράλληλα, οι Αρχές διερευνούν με πολύ προσοχή όλες τις περιπτώσεις που οδήγησαν στο θάνατο την άτυχη 37χρονη.

«Δε βιάζομαι να θάψω το παιδί μου»

Στον ισχυρισμό της ότι η Κατερίνα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας επιμένει η κ. Σταυρούλα Γοργογιάννη.

Η κ. Γοργογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην ΚΡΗΤΗ TV, αναφέροντας - μεταξύ άλλων – ότι την Κατερίνα τη σκότωσαν. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάποιος τη σκότωσε (σσ. την Κατερίνα) σε συνεργασία με κάποιον άλλο. Δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου. Όλοι είναι ύποπτοι.», ενώ συνεχίζοντας ανέφερε: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και ο δολοφόνος είχε ισχυρά άλλοθι. Κάτι μπορεί να ήξερε για αυτόν (σσ. η Κατερίνα) ή μπορεί να ήταν κάποιος γνωστός της που της έκανε κάποια πρόταση την οποία και εκείνη δε δέχτηκε και μετά τη σκότωσε.».

Πάντως, η μητέρα της άτυχης Κατερίνας ανέφερε ότι στο κινητό της η κοπέλα δεν είχε πραγματοποιήσει κλήσεις σε αριθμούς που η ίδια (η μητέρα) δεν γνώριζε.

Αναφορικά με την ημέρα που εξαφανίστηκε η Κατερίνα, δηλαδή το πρωινό της Δευτέρας 5 Μαρτίου, η κ. Γοργογιάννη δήλωσε ότι όταν έφυγε από το σπίτι η Κατερίνα, η ίδια κοιμόταν, τονίζοντας ότι η Κατερίνα έφευγε μόνο με τα κλειδιά της (όπως συνέβη εκείνο το πρωί), μόνο όταν ήθελε να πάει κάπου κοντά.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η τραγική μητέρα ανέφερε ότι: «(Η εξέταση) πρέπει να γίνει με άνεση. Δε βιάζομαι να θάψω το παιδί μου.».

Δείτε το απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News