Τα τελευταία λόγια στον πρώην σύντροφο της από την Κατερίνα που έφυγε

Κρήτη
Τα τελευταία λόγια στον πρώην σύντροφο της από την Κατερίνα που έφυγε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι φέρεται να είχε υποστηρίξει η 37χρονη γυναίκα στην πρώην σχέση της λίγο πριν εξαφανιστεί και βρεθεί νεκρή.

Με τα πιο μελανά χρώματα γράφτηκε ο επίλογος της τραγικής υπόθεσης με την εξαφάνιση της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τη Δευτέρα 5 Μαρτίου.

Εννέα μέρες μετά την τελευταία φορά που η άτυχη γυναίκα εθεάθη από την οικογένειά της, το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε σε παρκάκι, σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ηρακλείου.

Ωστόσο, το πέπλο μυστηρίου που κάλυπτε από την πρώτη στιγμή την υπόθεση της εξαφάνισης της 37χρονης συνεχίζει να υφίσταται: Κι αυτό καθώς παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η αείμνηστη Κατερίνα έχασε τη ζωή της.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν χθες λόγο για θάνατο που προκλήθηκε από πτώση της κοπέλας, ωστόσο - εν αναμονή ,πιθανότατα σήμερα και της ιατροδικαστικής εξέτασης - οι Αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα: του ατυχήματος, της αυτοκτονίας, αλλά και της εγκληματικής ενέργειας. Εξάλλου, η ίδια η χαροκαμένη μητέρα της 37χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη της δολοφονήθηκε!

Τα λόγια που είχε πει πρόσφατα στον πρώην φίλο της

Η Κατερίνα είχε χωρίσει πρόσφατα από τον σύντροφό της, σύμφωνα με τον ιστότοπο newsit. Πληροφορίες αναφέρουν ότι της είχε στοιχίσει πολύ.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες ο πρώην φίλος της Κατερίνας είπε ότι η 37χρονη όταν είχαν χωρίσει πάλι τον Δεκέμβριο, τον έπαιρνε τηλέφωνα και του έλεγε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της.

Η Κατερίνα σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του πρώην συντρόφου της, απειλούσε ότι δεν θα άντεχε μακριά του. «Μόνο εσένα έχω» έλεγε στον πρώην φίλο της. Ωστόσο τότε δεν έκανε κάτι.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά, οριστικά μόλις λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί η γυναίκα.

Αυτή τη φορά η γυναίκα φέρεται να είπε στον πρώην φίλο της ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι και έδειχνε πιο συνειδητοποιημένη και ήρεμη.

«Δεν είχε προβλήματα για να αυτοκτονήσει» επέμεινε η μητέρα της, που παράλληλα διέψευσε τις φήμες ότι είχε τσακωθεί με την κόρη της πριν εκείνη εξαφανιστεί.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή έκανε λόγο για πτώση από τα Τείχη. Ωστόσο αναμένεται και η επίσημη έκθεση που θα ρίξει επιπλέον φως στα αίτια της τραγωδίας.

Η μητέρα της ωστόσο υποβαθμίζει τον χωρισμό.

«Δεν την άγγιξε ο χωρισμός δεν ήταν καμία σχέση σοβαρή. Ούτε η κόρη μου τα έπαιρνε στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Την κόρη μου την ενδιέφερε να βρει δουλειά, δεν ήταν επιπόλαιη για να κάνει κακό στον εαυτό της για μια σχέση η οποία είχε λήξει και δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο. Το αποκλείω παντελώς», είπε η μητέρα της, Σταυρούλα Γοργογιάννη.

Ραγίζει καρδιές η συνέντευξη της χαροκαμένης μάνας Σταυρούλας Γοργογιάννη μετά και το τραγικό τέλος που είχε η υπόθεση εξαφάνισης της κόρης της Κατερίνας καθώς ο αδερφός της αναγνώρισε ότι το πτώμα γυναίκας, που εντοπίστηκε σε παρκάκι του Ηρακλείου, ανήκει σε εκείνην.

«Την είδε ο γιος μου, φορούσε κανονικά τα ρούχα της, δεν ήταν διαμελισμένη. Ένα παπούτσι φορούσε, το άλλο δεν το φορούσε, επόμενο είναι αυτό το πράγμα ας πούμε. Το σώμα της ήταν κανονικό. Όταν πέσει κανείς από κει πέρα δεν μπορούν να τον μαζέψουν…» λέει η Σταυρούλα Γοργογιάννη στην εκπομπή Tatiana Live στο Epsilon.

«Από καιρό το φωνάζω, από μέρες. Εγκληματική ενέργεια είναι. Και ούτε αυτοκτόνησε και μην μου πούνε τέτοια κουβέντα για να κλείσει ο φάκελος να πάει στο αρχείο, γιατί δεν θα περάσει έτσι.

Εγώ πιστεύω από την αρχή ότι της κάνανε κακό και την πετάξανε εκεί. Ή μεταφέρθηκε εκεί από αλλού ή την πέταξαν από κει πέρα. Το λεγα εγώ, το λεγα. Δεν αυτοκτόνησε η κόρη μου, κάποιος τη σκότωσε».

«Είμαστε ράκη, έχουμε διαλυθεί, είπε η μητέρα της Κατερίνας μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live στο Epsilon και επέμεινε ότι πρόκειται για έγκλημα. Πώς βρέθηκε το παιδί μου εκεί, δεν πήγαινε ποτέ. Αν υποθέσουμε ότι ήταν ατύχημα και κάπως στραβοπάτησε και έπεσε, δεν πήγαινε σε αυτό το μέρος…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News