Κρήτη

Εκδηλώσεις

Νέο σπίτι για τα παιδιά - θύματα βίας στην Κρήτη, Υπογράφει το «Χαμόγελο»

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018, 12:00 μμ, Οδός Δελβινακίου, ΟΤ 217 στον Άγιο Ιωάννη στις Μεσαμπελιές

Το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» είναι τόσο σπουδαίο σε όλη την Ελλάδα και δη στην Κρήτη που ολοένα και επεκτείνεται.

Έχοντας συμπληρώσει ήδη ένα χρόνο λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης στο Ηράκλειο Κρήτης, ξεκινά το «Χαμόγελο» τη διαδικασία ανέγερσης ενός σπιτιού για παιδιά θύματα κάθε μορφής βίας.

Προχωρά λοιπόν στην ανέγερση και λειτουργία του Σπιτιού χάρη στην χρηματοδότηση που έλαβε από το Ίδρυμα Dr. Basile Khoudokormaff Charitable Foundation το οποίο εδρεύει στην Ολλανδία, καθώς και τον κ. Ευάγγελο Μαυρομιχαλάκη, που δώρισε το οικόπεδο στην μνήμη των γονέων του Γεωργίου και Ελένης και του γιου του Γεωργίου.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση:

«Το Σπίτι θα παρέχει φροντίδα, προστασία και αγάπη σε παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας και θα λειτουργήσει στο πρότυπο των Σπιτιών που λειτουργεί ο Οργανισμός μας σε άλλα 11 σημεία πανελλαδικά.

Την Τρίτη 20 Μαρτίου και ώρα 12:00μμ θα πραγματοποιηθεί  Αγιασμός στο οικόπεδο όπου θα ξεκινήσει η ανέγερση του Οικήματος από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κον Ειρηναίο.

Το οικόπεδο βρίσκεται στην οδό Δελβινακίου, ΟΤ 217 στον Άγιο Ιωάννη στις Μεσαμπελιές».

 

Σχόλια