Στον κόμβο που... ζουν και βασιλεύουν σαμαράκια και λακούβες

Κρήτη
Στον κόμβο που... ζουν και βασιλεύουν σαμαράκια και λακούβες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές φορές έχουμε επισημάνει μέσα από δημοσιεύματα και αμέτρητες φωτογραφίες την κακή ποιότητα του οδοστρώματος σε λεωφόρους αλλά και γειτονιές του Ηρακλείου.

Ωστόσο η κατάσταση που παρατηρείται στον κυκλικό κόμβο της 62 Μαρτύρων μπροστά από γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών ξεπερνάει κάθε όριο αντοχής.

Η υπομονή των οδηγών εξαντλείται μπροστά στις ατελείωτες λακκούβες της συγκεκριμένης περιοχής. Με όσο χαμηλή ταχύτητα κι αν κινούνται τα οχήματα είναι σχεδόν αδύνατον να αποφύγουμε τα σκαμπανεβάσματα των αυτοκινήτων.

Οι αναταράξεις για τους οδηγούς και την παρέα τους βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη αφού οι λακκούβες και τα σαμαράκια δεν έχουν τελειωμό γύρω από τον κόμβο της ντροπής.

Η κατάσταση με την κακή ποιότητα του οδοστρώματος και την ταλαιπωρία των οδηγών κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια.

Αγανακτισμένοι εμφανίζονται οι οδηγοί καθώς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο με το κυκλοφοριακό κομφούζιο, που παρατηρείται τις καθημερινές στον κόμβο, όσο και με τις λακκούβες.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο της πόλης αφού συνδέει το κέντρο με το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κρήτης, τα προάστεια αλλά οδηγεί και σε γειτονικά χωριά της πόλης του Ηρακλείου.

Είναι λογικό λοιπόν η κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη και τα νεύρα των οδηγών να χτυπούν «κόκκινο». Όχι και τόσο… λογικό όμως είναι να περνούν οι μέρες, οι μήνες και τα χρόνια και τα σαμαράκια να παραμένουν ανενόχλητα στη θέση τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News