Κρήτη

Το «ευχαριστώ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης για την… πληγή των τροχαίων

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στέλνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης σε όλους όσοι βοήθησαν να δημιουργηθεί το συγκλονιστικό σποτ για τα τροχαία ατυχήματα.

Η ρεαλιστική ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Τα Τροχαία Είναι Πληγή!» δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης συναισθανόμενη  την τραγικότητα των τροχαίων συμβάντων που βάναυσα πλήττουν το λαό μας, πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει στη δημιουργία ταινίας μικρού μήκους, σχετικά με τη λαίλαπα των τροχαίων ατυχημάτων, με τίτλο «Τα Τροχαία Είναι Πληγή!».

Σκοπός αυτής της ταινίας ήταν να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, αλλά και να ενώσει υπηρεσίες και φορείς σε κοινό αγώνα, ενάντια στην ανοικτή πληγή αυτή που λέγεται «τροχαία».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η τοπική μας Εκκλησία, ευχαριστεί θερμότατα τους φορείς και τις υπηρεσίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, για τη συμμετοχή και δημιουργία της παραπάνω ταινίας.

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί: το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, το ΕΚΑΒ Κρήτης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, το ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου, τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και το  Εργαστήριο Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΙ Κρήτης.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί και συγχαίρει τον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ ΤV για την υλικοτεχνική και δημοσιογραφική στήριξη που ως αποτέλεσμα είχε την άρτια και επιτυχημένη παραγωγή της  ταινίας.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Σχόλια