«Εξωγήινοι» έκαναν... απόβαση στην Κρήτη!

Κρήτη
«Εξωγήινοι» έκαναν... απόβαση στην Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορισμένες περιοχές της Κρήτης έχουν ένα «απόκοσμο», σχεδόν «εξωγήινο» τοπίο.

Μερικές από αυτές τις περιοχές βρίσκονται στη Σητεία! Ε, λογικό ήταν, όταν θα έρχονταν «εξωγήινοι», να προτιμήσουν μια τέτοια περιοχή, ένα περιβάλλον γνώριμο!

Όχι, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, απλώς ένα διαφημιστικό φιλμ με... εξωγήινους, που θα γυριστεί στη Σητεία!

Η Γαλλίδα Marine Arnoul είναι σχεδιάστρια ρούχων, τα οποία χρησιμοποιούνται στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Σητεία με την ομάδα παραγωγής της, προκειμένου να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα μιας ταινίας μικρού μήκους, η οποία θα προμοτάρει τη νέα σειρά ρούχων.

Το σενάριο: Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο πέφτει και καταστρέφεται στη θάλασσα. Εξωγήινη οντότητα ξεβράζεται σε ερημική παραθαλάσσια περιοχή. Αναζητά ίχνος ζωής, αλλά μάταια. Η αναπάντεχη συνάντηση με άλλη εξωγήινη οντότητα δίνει ελπίδα για ζωή. Μια μεγάλη περιπέτεια ξεκινά.

Οι... εξωγήινοι επισκέπτες συνάντησαν ένα πραγματικό σεληνιακό τοπίο, αφού η επίσκεψη της αφρικανικής σκόνης είχε κατακλύσει και το Σητειακό ουρανό.

Το σκηνικό της σκόνης σε συνδυασμό με τα σημεία που επέλεξαν έκανε τους ανθρώπους της παραγωγής να καταφέρουν να δώσουν μοναδικά πλάνα σαν υλικό για τις ανάγκες της ταινίας μικρού μήκους, η οποία θα προωθήσει τη νέα σειρά ρούχων της Γαλλίδας σχεδιάστριας φουτουριστικών ρούχων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News