Τραγική σύμπτωση για την οικογένεια της 84χρονης που σκοτώθηκε σε γκρεμό

Κρήτη
Τραγική σύμπτωση για την οικογένεια της 84χρονης που σκοτώθηκε σε γκρεμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία τραγική σύμπτωση κρύβει ο θάνατος της 84χρονης η οποία έχασε τη ζωή της το Σάββατο ως συνεπιβάτης σε αγροτικό που οδηγούσε ο 78χρονος σύζυγος της και έπεσε σε γκρεμό.

Στον ίδιο αγροτικό δρόμο, αλλά ανατολικά του λόφου Αζοριά, είχε πέσει σε έναν μεγαλύτερο γκρεμό ο συμπέθερος του 78χρονου πριν χρόνια οδηγώντας μια κλούβα. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει κι εκείνος τη ζωή του.

Δηλαδή, στην ίδια περιοχή που είχε χάσει κάποτε τον συμπέθερό του ο 78χρονος Μανόλης Γρηγοράκης, χτες έχασε και την ίδια του τη γυναίκα. Ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι αμφότεροι πέθαναν με τον ίδιο τρόπο, αλλά σε διαφορετικό χρόνο και τόπο.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ηλικιωμένων με καταγωγή από το Καβούσι, το οποίο διαμένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο, είχε μεταβεί με αγροτικό αυτοκίνητο στην περιοχή της Αύγου Καβουσίου για τις εποχικές εργασίες που κάνουν οι κάτοικοι της περιοχής αυτή την εποχή, στα μετόχια του Καβουσίου, κλαδεύοντας και καθαρίζοντας τα αμπέλια τους.

Στην επιστροφή από την Αύγο για το Καβούσι, το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 78χρονος, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 84χρονης συνοδηγού και συζύγου του.

Ο ίδιος ο τραυματίας οδηγός του αυτοκινήτου κάλεσε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου πήρε την θανάσιμα τραυματισμένη σύζυγό του, ενώ εκείνος μεταφέρθηκε με ελαφριά τραύματα στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Παράλληλα κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν και ανέσυραν με φορείο την 84χρονη μετά από πολύωρη προσπάθεια.

Πάντως, η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς στην άσφαλτο που ξεκίνησε ήδη από την «αυγή» του 2018, αυξάνεται.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News