Ο δρόμος της ντροπής με νέο... κρατήρα στο παραλιακό μέτωπο

Κρήτη
Ο δρόμος της ντροπής με νέο... κρατήρα στο παραλιακό μέτωπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο χειρότερο δυνατό σενάριο εξελίσσεται η κατάσταση με τον παραλιακό δρόμο της Μιλάτου εκεί όπου η εικόνα θυμίζει εδώ και μήνες βομβαρδισμένο τοπίο και με το σημείο να μοιάζει με έναν τεράστιο κρατήρα.

Τόσο τον Φεβρουάριο του 2015 όσο και τον Φεβρουάριο του 2018 τμήματα του δρόμου κατέρρευσαν με το παραθαλάσσιο μέτωπο να βρίσκεται στον αέρα.

Η αγωνία των κατοίκων κορυφώθηκε όμως αργά το απόγευμα της Πέμπτης, όταν και δεύτερο τμήμα κατέρρευσε , με τους κατοίκους και τους ντόπιους επιχειρηματίες να έρχονται αντιμέτωποι με μία ακόμα κατάρρευση τμήματος που δημιούργησε τρύπα στο οδόστρωμα….

Και με τον δείκτη επικινδυνότητας για τις ζωές των περαστικών να αυξάνεται περισσότερο.

Το επίμαχο σημείο βρίσκεται εντός αιγιαλού , ενώ συνεχίζουν να πέφτουν στο κενό οι προσπάθειες για σύνταξη μελέτης για την προστασία του θαλάσσιου μετώπου.

Απαρηγόρητοι οι επιχειρηματίες της περιοχής, κατηγορούν ευθέως τον δήμο Αγ. Νικολάου για ανευθυνότητα και ανυπαρξία έργων στο σημείο, από τη στιγμή μάλιστα που επένδυσαν χιλιάδες ευρώ και με την τουριστική σεζόν να είναι προ των πυλών.

Με δεμένα χέρια βρίσκεται ο δήμος Αγ. Νικολάου, με τον δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό να ισχυρίζεται πως δεν μπορούν τα μηχανήματα του δήμου να παρέμβουν στο σημείο, καθώς εισαγγελικοί φραγμοί βάζουν φρένο στην όποια εργασία ή εκκίνησης μελέτης σχεδιασμού.

https://www.youtube.com/watch?v=gyqgXQuyAYo?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News