Σοκ στην Κρήτη: Αυτός είναι ο θείος που βίαζε για χρόνια την ανιψιά του

Κρήτη
Σοκ στην Κρήτη: Αυτός είναι ο θείος που βίαζε για χρόνια την ανιψιά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 6 χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης δόθηκε τέλος στις ανώμαλες ορέξεις του 30χρονου.

Στη δημοσιότητα εδώ και λίγες ώρες και κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, έχουν δοθεί τα στοιχεία ταυτότητας αλλά και φωτογραφίες 30χρονου Βούλγαρου που κατηγορείται ότι βίαζε την ίδια του της ανιψιά σε περιοχή του Ηρακλείου για τουλάχιστον 4 χρόνια.

Η καταγγελία περί βιασμού έγινε από την ίδια την 13χρονη κοπέλα, πριν από λίγες ημέρες, όταν μετέβη στο αστυνομικό τμήμα με τη μητέρα της. Ο 30χρονος που είναι σύζυγος της αδερφής της μητέρας της οικογένειας του κοριτσιού συνελήφθη και ως γνωστόν αφού πέρασε από τις ανακριτικές αρχές κρίθηκε προφυλακιστέος και βρίσκεται πλέον στις φυλακές της Τρίπολης.

Πρόκειται για τον Υπήκοο Βουλγαρίας PALAZOV Ilia του ZLATINOV και της ZLATKA, που γεννήθηκε το 23.06.1988 στη Βουλγαρία και κατηγορείται για βιασμό κατ΄εξακολούθηση και αποπλάνηση σε βάρος παθούσας που δεν συμπλήρωσε τα 12 και μετά που συμπλήρωσε τα 12, αλλά πριν τα 14 έτη της ηλικίας της, κατ΄εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου τηλεφωνικά στον αριθμό 2810-274115, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τι έγινε στα δικαστήρια τέλη Φεβρουαρίου 

Με χαμηλωμένο το βλέμμα ο 30χρονος Βούλγαρος έφυγε από τα δικαστήρια Ηρακλείου μόλις ανακριτής και εισαγγελέας με ομόφωνη απόφασή τους τον έκριναν προφυλακιστέο για το βιασμό της ανήλικης που με την καταγγελία της,  συγκλόνισε το Ηράκλειο αλλά και γενικότερα την Κρήτη, περιγράφοντας πώς βίωνε στα χέρια του θείου της, συζύγου της αδελφής της μητέρας της τραυματικές ώρες, εδώ και 4 χρόνια.

Αρνήθηκε τις πράξεις

Ο 30χρονος μπροστά σε ανακριτή και εισαγγελέα αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται μένοντας σταθερός στα όσα υποστήριξε από την πρώτη στιγμή, πριν λίγες ημέρες, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για να καταθέσει για την υπόθεση, μετά την καταγγελία που έγινε σε βάρος του.

Ο 30 χρονος Βούλγαρος που ζούσε  τα τελευταία χρόνια στο νησί και εργάζόταν σε καλλιέργειες αντιμετώπιζε ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για αποπλάνηση παιδιού με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αλλά και για αποπλάνηση παιδιού με παθόντα που συμπλήρωσε τα 12 , αλλά όχι τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση, όλες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, με την συνήγορο υπεράσπισής του ωστόσο να διευκρινίζει ότι πιστεύει τα όσα υποστηρίζει ο 30χρονος και πως η αλήθεια θα λάμψει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News