Αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία

Κρήτη
Αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που οι προσλήψεις στα νοσοκομεία πέφτουν με το σταγονόμετρο, «αγκάθι» γίνονται τα 24μηνα για εργαζόμενους σε καθαριότητα, σίτιση και φύλαξη των νοσοκομείων.

Πώς έμειναν απλήρωτοι επί δύο μήνες οι εργαζόμενοι, πώς απειλήθηκε η εργασία τους, ποιες οι αντιδράσεις για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία σε ότι αφορά τους εργαζόμενους και τις καθημερινές καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, μέχρι το προσωπικό για την εστίαση, τα νοσοκομεία της Κρήτης βυθίζονται σε μια δύσκολη καθημερινότητα με απαιτήσεις και αβεβαιότητα για πολλούς από τους εργαζόμενους που ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνουν στους δρόμους.

Ποιες οι εξελίξεις με το θέμα των συμβασιούχων, τι λέει το ελεγκτικό, πόσο συχνά επαναλαμβάνονται οι καταστάσεις τρέλας μεταξύ γραφειοκρατίας και νομιμότητας.

Απόψε ευθέως ή αλλιώς “Direct” τα νοσοκομεία του Ηρακλείου και πώς αυτά βαδίζουν στην καθημερινότητα με τους εργαζόμενους στο επίκεντρο.

Στο studio συζητούν ο Πρόεδρος  Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Βρύσαλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χονδροζουμάκη και ο Ταμίας του Συλλόγου Εργαζομένων Βενιζέλειου Νοσοκομείου Μεθόδιος Ζαχαριουδάκης.

Απόψε στις 23:00 με τη Ράνια Μωραΐτη στην ΚΡΗΤΗ TV!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News