Σύγχρονες αγωνίστριες της καθημερινότητας, σε πολλούς ρόλους

Κρήτη
Σύγχρονες αγωνίστριες της καθημερινότητας, σε πολλούς ρόλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H ΚΡΗΤΗ TV μας συστήνει, σήμερα ανήμερα της ημέρας της γυναίκας, τρεις γυναίκες, διαφορετικών ηλικιών, που η καθεμία από το δικό της μετερίζι, αγωνίζεται καθημερινά, σε μια κοινωνία που έχει κάνει αρκετά βήματα για να ξεπεράσει ανισότητες του παρελθόντος.

Σε μια κοινωνία που παλεύει να ξεπεράσει τις ανισότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών και έχοντας γίνει βήματα, οι σύγχρονες γυναίκες καλούνται να διαδραματίσουν πολλούς ρόλους και τα καταφέρνουν.

Έχει τρία παιδιά και οκτώ εγγόνια και καθημερινά αγωνίζεται από ένα δύσκολο μετερίζι. Η 59χρονη Μαρία από τα Σκούρβουλα της Μεσσαράς, αγρότισσα στο επάγγελμα, εδώ και 34 χρόνια έρχεται κάθε εβδομάδα στη λαϊκή αγορά στο Ηράκλειο για να βρουν αντίκρισμα οι κόποι της και ο μόχθος της.

Μια ακόμα γυναίκα που παλεύει καθημερινά σε ένα δύσκολο ρόλο. Η Ευαγγελία, μια από τους φύλακες - αγγέλους των ανθρώπων που καθημερινά χρειάζονται το ΕΚΑΒ, έχει κληθεί να αντιμετωπίσει πολύ σκληρές καταστάσεις ως πλήρωμα ΕΚΑΒ.

Η νεαρή Έλενα, προπονήτρια τένις, προσπαθεί να συνδυάσει τις πολλές ώρες εργασίες με τον προσωπικό της χρόνο και τα καταφέρνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News