Κρήτη

«Τα τροχαία είναι πληγή»: Δείτε το συγκλονιστικό video

Ένα video – «γροθιά» στη μάστιγα της εποχής, τα τροχαία ατυχήματα που πολλές φορές καταλήγουν δραματικά για τους εμπλεκόμενους και τους οικείους τους.

Είναι άνθρωποι που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς μάλιστα δεν «ξύπνησαν» ποτέ απ’ αυτό.

Από τις αρχές του 2018, εννέα οικογένειες έχουν βυθιστεί στο πένθος, οικογένειες των οποίων τα μέλη άφησαν την τελευταία τους πνοή στην αιματοβαμμένη άσφαλτο της Κρήτης.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, για την αποφυγή κι άλλων θλιβερών τροχαίων, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης έλαβε δράση. Σε παραγωγή της ΚΡΗΤΗ TV, που βρίσκεται πάντα δίπλα σε τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες, δημιουργήθηκε ένα video 6 λεπτών το οποίο αποτυπώνει με κάθε λεπτομέρεια τι συμβαίνει σε ένα σοβαρό τροχαίο.

Οι εικόνες που διαδέχονται η μία την άλλη ανατριχιάζουν!

Δύο οχήματα συγκρούονται στη Βιομηχανική Περιοχή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άντρα και μίας γυναίκας. Πολύ γρήγορα ειδοποιείται η Τροχαία, ενώ στη συνέχεια σπεύδουν το σημείο δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας. Ο άντρας κείτεται αιμόφυρτος στην άσφαλτο…

Δημοσιογράφοι της ΚΡΗΤΗ TV βρίσκονται στο σημείο για να καλύψουν το ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη, Μάνος Δασκαλάκης και Νικολέτα Σφακιανάκη περιγράφουν λεπτό προς λεπτό κάθε πληροφορία που μαθαίνουν για το σοβαρό ατύχημα.

«Πίσω» από την ιδέα βρίσκεται η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Σκοπός της δημιουργίας του σποτ είναι η ευαισθητοποίηση των Κρητικών αναφορικά με τα τροχαία ατυχήματα, με τον π. Μεθόδιο να εφιστά την προσοχή στους οδηγούς, να τηρούν τον ΚΟΚ, να μην οδηγούν χωρίς κράνος και χωρίς ζώνη ασφαλείας και να μην πιάνουν το τιμόνι έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, ή έχοντας διάθεση για τρέξιμο.

Δείτε το συγκλονιστικό video:

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Σχόλια