Εκτός φυλακής η σύζυγος του νεκρού καρδιολόγου από τη Σητεία

Κρήτη
Εκτός φυλακής η σύζυγος του νεκρού καρδιολόγου από τη Σητεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμη επεισόδιο γράφτηκε σήμερα στο σήριαλ της δολοφονίας του 62χρονου γιατρού.

Αποφυλακίζεται σήμερα, με βάση διάταξη του Ανακριτή Λασιθίου, η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγος του δολοφονηθέντος γιατρού Χρ. Καλαντζάκη στη Σητεία. Στις 11 Οκτωβρίου η 38χρονη είχε κριθεί προφυλακιστέα και είχε μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στις φυλακές Αλικαρνασσού είχε μεταφερθεί και ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός που κατηγορείται για την δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Η υπόθεση

Νεκρός βρέθηκε αρχές Οκτωβρίου από πυροβολισμούς o 62χρονος καρδιολόγος Χριστόδουλος Καλαντζάκης στα Πιλαλήματα Σητείας, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν συνολικά τρεις πυροβολισμοί, καθώς εκτός από το σώμα του άτυχου άνδρα έχει πυροβοληθεί το παρμπρίζ και η πόρτα του αυτοκινήτου. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε να μην παραλάβει το νεκρό, καθώς στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ιατροδικαστής.

Αυτόπτης μάρτυρας στο σκηνικό του τρόμου και την άγρια εκτέλεση του καρδιολόγου, ήταν ένας κυνηγός.

Ο 73χρονος είδε να πυροβολούν τον γιατρό και φώναξε στο δράστη «φονιά, έφαγες τον άνθρωπο». Δεν μπόρεσε να διακρίνει το πρόσωπο του δράστη, αλλά στη θέα του κυνηγού, ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News