Κρήτη

Στο τραπέζι η ασφάλεια και η αστυνόμευση στην Ιεράπετρα

Σημαντικά θέματα για την αστυνόμευση του Δήμου Ιεράπετρας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον αστυνομικό διευθυντή Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή για την απόλυτη αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης του Δήμου Ιεράπετρας και ζήτησε την άμεση ενεργοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων στην περιοχή.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Επιδιώξαμε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Δήμο Ιεράπετρας για την ενημέρωσή του περί των προβλημάτων αστυνόμευσης της περιοχής».

Παράλληλα ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με την Αστυνομική Υπηρεσία και τόνισε ότι:

«Η Αστυνομική Υπηρεσία Ιεράπετρας είναι η πιο υποστελεχωμένη στο νομό Λασιθίου με το δυναμικό της προσωπικό φτάνει το 1/2 του προσωπικού της Σητείας και μόλις το 1/3 του Αγίου Νικολάου.

Ζητάμε την άμεση ενεργοποίηση και δραστηριοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων (ΚΑΕ)  και την παρουσία του σε μόνιμη βάση στο Δήμο Ιεράπετρας».

 

Σχόλια