Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Παγκρήτια

Κρήτη
Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Παγκρήτια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα έχει τετραετή θητεία και προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 3ης Μαρτίου 2018.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, μετά τις αρχαιρεσίες της 3ης Μαρτίου 2018.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με θητεία τετραετή έχει ως εξής:

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος : Μυρτάκης Νικόλαος

Α' Αντιπρόεδρος: Σηφάκης Ιωσήφ

Β' Αντιπρόεδρος: Κουρλετάκης Γεώργιος (εκτελεστικός)

Γραμματέας: Βασιλάκης Αντώνιος

Ταμίας: Μανωλιδάκης Εμμανουήλ

Παπαδάκης Κωνσταντίνος

Καλουτσάκης Γεώργιος

Χαριτάκης Θωμάς

Χατζηκωνσταντίνου Ιορδάνης

Βοργιάς Στέλιος ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων.

Στο χαιρετισμό του προς το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο ο πρόεδρος Νίκος Μυρτάκης αναφέρθηκε συνοπτικά στην πορεία της Τράπεζας κατά το προηγούμενο έτος, τονίζοντας τη σημαντική αύξηση των Ιδίων Κεφαλαίων, την αύξηση των καταθέσεων και της κερδοφορίας, καθώς και το μηδενισμό της εξάρτησης από τον ELA.

Με την ουσιαστική συμμετοχή της Lyktos Group Participations ως Στρατηγικού Επενδυτή, η τράπεζα καλύπτει πλήρως τους απαιτούμενους εποπτικούς δείκτες και συνεχίζειμε γοργούς ρυθμούς την υλοποίηση του επιχειρηματικού της προγράμματος. Μεταξύ των βασικών στόχων, όπως ο ίδιος ανέφερε, είναι η περαιτέρω εξυγίανση του χαρτοφυλακίου, η διεύρυνση της καταθετικής βάσης, η δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών και η αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων. Δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας, επεσήμανε ότι η Τράπεζα έχει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να μετεξελιχθεί σ΄ ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό πιστωτικό ίδρυμα που θα συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News