Βρέθηκε το πρακτορείο που τον έκανε... εκατομμυριούχο με 10 ευρώ

Κρήτη
Βρέθηκε το πρακτορείο που τον έκανε... εκατομμυριούχο με 10 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η…«Θεά Τύχη» φαίνεται πως έχει αδυναμία στην Κρήτη και ιδιαιτέρως στο Ηράκλειο!

Περπατούσε στους δρόμους του Ηρακλείου και σιγά - σιγά έβλεπε να «ξεδιπλώνεται» μπροστά του το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου...

Ο λόγος για τον υπερτυχερό που με μόλις 10 ευρώ, κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος από ένα δελτίο του «Σκρατς» που αγόρασε από το πρακτορείο Ηράκλειο Lottery Α.Ε., στην οδό Έβανς 12 στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Δ. Σύμβουλο του Ηράκλειο Lottery Α.Ε., κ. Βρέντζο Μιχάλη, στου οποίου, μάλιστα, το πρακτορείο ένας τυχερός ή τυχερή έγινε… εκατομμυριούχος, δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του νικητή.

Και αυτό γιατί ο υπερτυχερός δεν εμφανίστηκε από το πρακτορείο, όμως, όπως ανέφερε ο κ. Βρέντζος στο neakriti.gr παρέλαβε τα κέρδη του μέσω του ΟΠΑΠ.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η τύχη «χτυπάει» την πόρτα του συγκεκριμένου πρακτορείου, καθώς τα κέρδη είναι σχεδόν… δεδομένα, μιας και μόλις πέρυσι «μοίρασε» 600.000 ευρώ στο λαϊκό λαχείο, ενώ πάρα πολλά ακόμη μικρότερα ποσά δίνονται πολύ συχνά σε άλλα τυχερά παιχνίδια.

Η χαρά του κ. Βρέντζου, όταν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι το τυχερό δελτίο «παίχτηκε» στο πρακτορείο του ήταν τεράστια, με τον ίδιο να αναφέρει ότι είναι πολύ ευτυχής που «μοιράζονται» λεφτά στους Κρητικούς και μάλιστα σε μία περίοδο πολύ δύσκολη για όλους, ευχόμενος τα χρήματα να πάνε «σε καλή μεριά», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αγαπάει το Ηράκλειο η «θεά Τύχη»

Να σημειωθεί ότι η τύχη «χτυπάει» συχνά την πόρτα των Κρητικών και ιδίως των Ηρακλειωτών, αφού μόλις τον περασμένο Οκτώβριο ένας τυχερός στην περιοχή του Μασταμπά Ηρακλείου έγινε πλουσιότερος κατά 368.000 ευρώ, τον Ιούλιο ένας παίκτης στο Ηράκλειο είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 26.000 ευρώ και όλα αυτά στα πρακτορεία του Ηράκλειο Lottery Α.Ε..

Δείτε το τυχερό δελτίο των 10 ευρώ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News