Κρήτη

600.000 ευρώ στη «μάχη» κατά των τροχαίων

Με το ποσό των 600.000 ευρώ θα ενισχυθούν οι δρόμοι στην πολύπαθη περιοχή της Αγίας Πελαγίας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου.

Πρόκειται για χρηματοδότηση που προέρχεται από το Υπουργείο Υποδομών με στόχο την βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών των συγκεκριμένων περιοχών.

Το συγκεκριμένο αίτημα είχε κατατεθεί από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη προς τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Δήμο Μαλεβιζίου. Ο Δήμαρχος είχε παρουσιάσει τα δεδομένα στον Γεν. Γραμματέα καθώς και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του ζητήματος από πόρους του Δήμου, με τον Γ. Δέδε να δεσμεύεται ότι θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Με χαρά πληροφορηθήκαμε την έγκριση του αιτήματός μας από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και τη χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου στις περιοχές της Δ.Ε. Γαζίου και της Αγίας Πελαγίας. Με το ποσό αυτό θα μπορέσουμε να κάνουμε σημαντικές παρεμβάσεις και να βελτιώσουμε τις συνθήκες οδικής ασφάλειας αλλά και την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Γιώργο Δέδε για την υποστήριξή του όπως επίσης και τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη για την καθοριστική συμβολή του και σε αυτό το έργο».

Σχόλια