Κρήτη

«Έβαλαν τις συντάξεις στόχο»

Νέα Παναττική συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας 8 Μαρτίου

Επανυπολογισμός και προσωπική διαφορά τα αγκάθια αναφέρει στο Ράδιο 98,4 ο ΓΓ της Ομοσπονδίας Μανόλης Ραλάκης.

 Μπαράζ μειώσεων στις κύριες κι επικουρικές συντάξεις φέρνουν σε απόγνωση τους συνταξιούχους καταγγέλλει η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ που συνεχίζει και τις κινητοποιήσεις της.

 Στις 8 Μαρτίου η Παναττική συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. «Επανυπολογισμός και προσωπική διαφορά τα αγκάθια που καταβαραθρώνουν τις συντάξεις και το βιοτικό επίπεδο των συνταξιούχων» αναφέρει στο Ράδιο 98,4 ο ΓΓ της Ομοσπονδίας Μανόλης Ραλάκης.

 Αιχμηρός ο σχολιασμός του ιδίου επίσης για τις καταγγελίες του τομεάρχη της ΝΔ πως είναι μειωμένες τουλάχιστον κατά 44% και μετά από αδικαιολόγητη καθυστέρηση τριών χρόνων οι πρώτες από τις 120.000 εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις που εκδόθηκαν και αυτό διότι στην αρχική μείωση κατά 38%, θα πρέπει να προστεθεί και η επιβάρυνση 6% ως εισφορά υγείας.

Μιλά για δήθεν φιλοσυνταξιουχικό προσωπείο από την αξιωματική αντιπολίτευση όταν και η ίδια μείωσε τον κόπο των ηλικιωμένων.

 Αναφορικά με την πληροφορία περί εφαρμογής γρηγορότερα της μείωσης του αφορολόγητου λέει πως και εκείνοι θα βρίσκονται στην κατηγορία των 5.600 ευρώ αφορολόγητο.

 

 

 

Σχόλια