«Έβαλαν τις συντάξεις στόχο»

Κρήτη
«Έβαλαν τις συντάξεις στόχο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επανυπολογισμός και προσωπική διαφορά τα αγκάθια αναφέρει στο Ράδιο 98,4 ο ΓΓ της Ομοσπονδίας Μανόλης Ραλάκης.

 Μπαράζ μειώσεων στις κύριες κι επικουρικές συντάξεις φέρνουν σε απόγνωση τους συνταξιούχους καταγγέλλει η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ που συνεχίζει και τις κινητοποιήσεις της.

 Στις 8 Μαρτίου η Παναττική συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. «Επανυπολογισμός και προσωπική διαφορά τα αγκάθια που καταβαραθρώνουν τις συντάξεις και το βιοτικό επίπεδο των συνταξιούχων» αναφέρει στο Ράδιο 98,4 ο ΓΓ της Ομοσπονδίας Μανόλης Ραλάκης.

 Αιχμηρός ο σχολιασμός του ιδίου επίσης για τις καταγγελίες του τομεάρχη της ΝΔ πως είναι μειωμένες τουλάχιστον κατά 44% και μετά από αδικαιολόγητη καθυστέρηση τριών χρόνων οι πρώτες από τις 120.000 εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις που εκδόθηκαν και αυτό διότι στην αρχική μείωση κατά 38%, θα πρέπει να προστεθεί και η επιβάρυνση 6% ως εισφορά υγείας.

Μιλά για δήθεν φιλοσυνταξιουχικό προσωπείο από την αξιωματική αντιπολίτευση όταν και η ίδια μείωσε τον κόπο των ηλικιωμένων.

 Αναφορικά με την πληροφορία περί εφαρμογής γρηγορότερα της μείωσης του αφορολόγητου λέει πως και εκείνοι θα βρίσκονται στην κατηγορία των 5.600 ευρώ αφορολόγητο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News