default-image

Το πρώτο TEDx του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι γεγονός

Κρήτη
Το πρώτο TEDx του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι γεγονός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το TEDxUniversityofCrete είναι ένα συνέδριο που διοργανώνεται αποκλειστικά από φοιτητές και απευθύνεται τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό.

Στόχος είναι μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες να δοθεί το έναυσμα για συζήτηση σχετικά με ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν.

Συνδυάζοντας ένα μεγάλο αριθμό από διαφορετικές πτυχές της καθημερινής ζωής και με θέμα “Destinations”, το TEDxUniversityofCrete θα παρουσιάσει ομιλίες από σημαντικούς και αξιόλογους ανθρώπους, μερικοί από τους οποίους είναι ο  Μίλτος Λογιάδης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Άδα Σταματάτου, ο Ηλίας Κυρίτσης, ο Πωλ Βιττωρούλης, η Άννα Μιχοπούλου και η Διάνα Βουτυράκου.

Οι “Προορισμοί”, αναφέρονται στους στόχους που έχουμε κατακτήσει, αλλά και στους επόμενους, μιας και το ταξίδι προς την ολοκλήρωση δε σταματά ποτέ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους “προορισμούς” μέσα από τη σκοπιά 12 διαφορετικών ατόμων και να αναλογισθούν ποιος είναι ο ρόλος μας ως άτομα που συμπορεύονται σε αυτή την αέναη διαδρομή που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες εμπειρίες.

Επιπρόσθετα, η εκδήλωση πλαισιώνεται από τέσσερα διαφορετικά workshops, μία έκθεση επιστήμης αλλά και  εντυπωσιακά performances που έχουν προετοιμαστεί ειδικά γι’ αυτό.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 καλείστε να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας κλείνοντας το εισιτήριό σας, αλλά και να μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση μας στην ιστοσελίδα www.tedxuniversityofcrete.com.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News