default-image

Συγκλονιστικός Μυρωδιάς για το θανατηφόρο με το ΕΚΑΒ : Με έσπρωχνε με τα χέρια του και με έσωσε ο Δημήτρης

Κρήτη
Συγκλονιστικός Μυρωδιάς για το θανατηφόρο με το ΕΚΑΒ : Με έσπρωχνε με τα χέρια του και με έσωσε ο Δημήτρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΕΚΑΒ «λύγισε» όταν ο διασωθέντας Νίκος Μυρωδιάς περιέγραψε πώς τον έσωσε ο Δημήτρης Βουρβαχάκης στο μοιραίο δυστύχημα του Δεκεμβρίου το 2012.

«Με έσπρωχνε με τα χέρια του και με έσωσε» με αυτή την φράση ο συγκλονιστικός διασώστης του ΕΚΑΒ Κρήτης συγκινημένος περιγράφει στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV , με καλεσμένους ανθρώπους του ΕΚΑΒ Κρήτης, τις τελευταίες στιγμές μιας τραγωδίας που συγκλόνισε τον Δεκέμβριο του 2012 ολόκληρη την χώρας.

Ο Νίκος Μυρωδιάς ο μοναδικός διασωθέντας από το μοιραίο ασθενοφόρο αναφέρθηκε στα τελευταία λεπτά των Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη των ανθρώπων που έπεσαν πάνω στο καθήκον με τον πιο τραγικό τρόπο.

"Την στιγμή της σύγκρουσης και ενώ η φωτιά έχει κυκλώσει το ασθενοφόρο ο Δημήτρης με σπρώξε με τα χέρια του με αποτέλεσμα να μου σώσει την ζωή...δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την μέρα αλλά και τους δύο φίλους που χάθηκαν τόσο άδικα",  λέει ο Νίκος Μυρωδιάς που μέχρι και σήμερα ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Το κλίμα στο πλατό της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» με τον δημοσιογράφο Μάνο Δασκαλάκη ήταν συγκινησιακά φορτισμένο μιας και οι θύμισες του τροχαίου που συγκλόνισε την Ελλάδα έκαναν τους καλεσμένους  να δακρύσουν αλλά και να θυμηθούν δύο ανθρώπους που έφυγαν με τον πιο τραγικό τρόπο.

Γιατροί και διασώστες από το ΕΚΑΒ Κρήτης μίλησαν για την δική τους εμπειρία και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές ενός εξαιρετικά δύσκολου επαγγέλματος.

Οι «φύλακες άγγελοι» της ανθρώπινης ζωής ξεδίπλωσαν τις εμπειρίες τους και μέσα από ρεπορτάζ και εικόνες που προβλήθηκαν, αποκάλυψαν το πάθος τους για την προσφορά στην ανθρώπινη ζωή.

Το σίγουρο είναι ότι τρέχουν για την άνθρωπο, παίζουν με τα δευτερόλεπτα και θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τους την ζωή. Τα πληρώματα του ΕΚΑΒ Κρήτης κάνουν την δική τους υπέρβαση στους εξαιρετικά επικίνδυνους δρόμους του νησιού και σώζουν ζωές.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News