Κρητικός έγινε εκατομμυριούχος με... 10 ευρώ

Κρήτη
Κρητικός έγινε εκατομμυριούχος με... 10 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χαμογέλασε» και πάλι στην Κρήτη η… Θεά Τύχη, αφού ένας υπερτυχερός έγινε πλουσιότερος κατά ένα ολόκληρο εκατομμύριο ευρώ!

Αστρονομικό είναι το ποσό που «έπεσε» σε έναν υπερτυχερό στη Κρήτη, ο οποίος μάλιστα αποτελεί τον πρώτο εκατομμυριούχο πανελλαδικά στο τυχερό παιχνίδι «Σκρατς».

Ο μεγάλος νικητής αγόρασε τον τυχερό λαχνό, αξίας 10 ευρώ, από πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κρήτη, ενώ έμαθε για τη  νίκη του στο δρόμο, καθώς όπως προχωρούσε, αποκαλυπτόταν το… μαγικό ποσό κάνοντάς τον να μην πιστεύει στα μάτια του.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, όταν διαπίστωσε ότι όντως κερδίζει 1.000.000 ευρώ, όπως ήταν αναμενόμενο, έπαθε σοκ και κάλεσε αμέσως την οικογένειά του για να τους ενημερώσει, χωρίς όμως να καταφέρει να τους βρει. Έτσι, άφησε ένα ηχητικό μήνυμα ζητώντας τους να τον καλέσουν αμέσως μόλις δουν την κλήση. Αναμενόμενα το ηχητικό μήνυμα προκάλεσε έναν μίνι πανικό, ο οποίος όμως, σε κλάσματα δευτερολέπτου, μετατράπηκε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, όταν τους ανακοίνωσε ότι έγινε εκατομμυριούχος.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ούτε σε ποια περιοχή της Κρήτης παίχτηκε το τυχερό δελτίο, ούτε φυσικά και σε ποιον ανήκει, πλέον, το ένα εκατομμύριο.

Το τυχερό δελτίο πουλήθηκε από το Πρακτορείο της Ηράκλειο LOTTERY AE στην οδό Έβανς 12

Δείτε το τυχερό δελτίο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News