Κρήτη

Και οι Μεσαρίτες «θέλουν» Δήμαρχο για το Ηράκλειο

Το Σάββατο μόλις ήταν που είχαμε γράψει ότι ένα νέο τοπικό μπλοκ, μετά τους Ανωγειανούς στο Ηράκλειο, “ψάχνεται” για να βρει υποψήφιο να στηρίξει για τη διεκδίκηση του Δήμου Ηρακλείου.

Και να, σήμερα σας δίνουμε ακόμη μία πληροφορία. Όπως μου μετέφερε άνθρωπος της στήλης, μια παρέα προβεβλημένων Μεσαριτών συζητούσε πρόσφατα ότι η Μεσαρά θα μπορούσε να αναδείξει μια καλή προσωπικότητα για το Δήμο του Ηρακλείου και όχι κατ’ ανάγκη από τη Νέα Δημοκρατία, όπως εύκολα θα πήγαινε το μυαλό κάποιων με την πρώτη ανάγνωση.

Πολλοί, για παράδειγμα, έλεγαν ότι η Βιάννος έχει βγάλει τρεις βουλευτές, οι Ανωγειανοί παραδοσιακά έβγαζαν βουλευτή στο Ηράκλειο, γιατί και το μπλοκ των Μεσαριτών να μη στηρίξει υποψήφιο για τη Λότζια...

Η ίδια πηγή μού έλεγε ότι έχουν ήδη επιλέξει στα λόγια και πρόσωπο, ειδικά μετά το δημοσίευμα της “Ν.Κ.” για τους Ανωγειανούς, που θα ήθελαν τον Στέργιο Δραμουντάνη, έναν άνθρωπο καλλιεργημένο και φωτεινό ως προσωπικότητα.

Και οι Μεσαρίτες λοιπόν αναφέρουν ότι τέτοια προσωπικότητα υπάρχει κι από τα δικά τους τα μέρη, και να, με την πρώτη ανέφεραν το όνομα ενός επίσης καλλιεργημένου προσώπου με ιδιαίτερη αδυναμία στα λαογραφικά και τις μαντινάδες της Κρήτης.

Αμέσως λοιπόν οι Ανωγειανοί και οι Μεσαρίτες έχουν να προτείνουν “φωτεινά” πρόσωπα για το Δήμο Ηρακλείου.

 

 

 

Σχόλια