Κρήτη

Η μεγάλη αγκαλιά στον παππού, τους… χάρισε τη σύνταξη

Η κλοπή σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο χωριό Αγριανά Χερσονήσου, όταν ξαφνικά στο χωριό βρέθηκε ένα επιβατικό αυτοκίνητο, χρώματος κίτρινου.

Στα 90, του έμελλε να ζήσει μια άσχημη εμπειρία. Ο λόγος για έναν ηλικιωμένο που έκανε το… μοιραίο λάθος να αφήσει στην τσέπη του, την σύνταξη του και εκείνη να κάνει φτερά.

Η κλοπή σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο χωριό Αγριανά Χερσονήσου, όταν ξαφνικά στο χωριό βρέθηκε ένα επιβατικό αυτοκίνητο, χρώματος κίτρινου.

Μέσα στο επιβατικό υπήρχαν 4 άτομα , ρομά , τα οποία και «διαλαλούσαν» ότι πωλούσαν χαρτικά . Ο 90χρονος που ζει μόνος του, κατέβηκε για να αγοράσει προφανώς χαρτικά αλλά η χαρά που του έκαναν οι πωλητές, ήταν πρωτοφανής με μεγάλες αγκαλιές.

Αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε αυτές οι αγκαλιές ήταν παγίδα ,γιατί εκείνη τη στιγμή φαίνεται να έδρασαν οι επιτήδειοι και έβαλαν χέρι και εξαφάνισαν από την πίσω τσέπη του παντελονιού την σύνταξη του παππού , την οποία και είχε πάρει από την τράπεζα μόλις την προηγούμενη μέρα.

Ο παππούς ανυποψίαστος αφού πλήρωσε με ψιλά που είχε σε άλλη τσέπη , επέστρεψε σπίτι του όπου και διαπίστωσε την απάτη που του είχαν στήσει και κυρίως ότι η πενιχρή του σύνταξη είχε κάνει φτερά.
Αμέσως ενημέρωσε το συγγενικό του περιβάλλον ενώ όπως έγινε γνωστό οι απατεώνες πριν εξαφανιστούν επιχείρησαν να εξαπατήσουν και άλλους χωριανούς χωρίς ευτυχώς αποτέλεσμα.


Ο παππούς προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, ενώ να σημειωθεί ότι συγγενικό άτομο του ηλικιωμένου επικοινώνησε με το neakriti.gr, αναφέροντας το περιστατικό , με στόχο να υπάρξει ενημέρωσης της κοινής γνώμης για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών και όλοι οι πολίτες και δη οι ηλικιωμένοι να έχουν τα μάτια τους 14 και να είναι ιδιαίτερά προσεκτικοί όταν συναναστρέφονται με άγνωστα άτομα .

Σχόλια