Σε σάκο έκρυβε μισό κιλό ηρωίνης - Εκτελούσε εντολές φυλακισμένου

Κρήτη
Σε σάκο έκρυβε μισό κιλό ηρωίνης - Εκτελούσε εντολές φυλακισμένου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ισχυρό χτύπημα κατά των ναρκωτικών και ταυτόχρονα μια ακόμα μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η Αστυνομία στην Κρήτη σε αγαστή συνεργασία με το Λιμενικό Ηρακλείου.

Σε ταξιδιωτικό σάκο έκρυβε 59χρονος σκληρά ναρκωτικά. Ο άντρας έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής.

Άμεσα αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τις ύποπτες κινήσεις του 59χρονου και σε συνεργασία με λιμενικούς προέβησαν σε έρευνα. Έτσι προέκυψε ότι ο άντρας έκρυβε στο σάκο του ταξιδιού του 470 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία είχε σκοπό να διοχετεύσει στην αγορά της Κρήτης. Η μεγάλη ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Ο 59χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη άμεσα. Εκτός από το σχεδόν μισό κιλό ηρωίνης επάνω του βρέθηκαν και 250 ευρώ και κινητό τηλέφωνο τα οποία επίσης κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες.

Η υπόθεση όμως δεν τελειώνει εδώ αφού, σύμφωνα με τις Αστυνομικές αρχές, ο 59χρονος ενεργούσε κατ’ εντολή 62χρονου φυλακισμένου στις φυλακές Δομοκού, στη Φθιώτιδα.

Τώρα η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς  με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η στοχευμένη και άμεση δράση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με Λιμενικούς της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και ευτυχώς η ποσότητα των σκληρών ναρκωτικών κατέληξε στο Αστυνομικό Μέγαρο και όχι σε «πιάτσες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News