Ταξίδεψαν στο μακρινό Νεπάλ και βοήθησαν στην ανοικοδόμηση 20 σπιτιών

Κρήτη
Ταξίδεψαν στο μακρινό Νεπάλ και βοήθησαν στην ανοικοδόμηση 20 σπιτιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλειστικές εικόνες από το μακρινό Νεπάλ εξασφάλισε η ΚΡΗΤΗ TV, όπου δεκάδες εθελοντές από Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην ανοικοδόμηση σπιτιών στο χωριό Τακούρε το οποίο καταστράφηκε από τον φονικό σεισμό το 2015.

Έναν διαφορετικό κόσμο στο μακρινό Νεπάλ γνώρισαν δεκάδες εθελοντές που βρέθηκαν στο χωριό Τακούρε για την ανοικοδόμηση 20 σπιτιών.

Ο Ιδρυτής της ομάδας ΑΤΑΧΤΟΙ  Σαράντης Σιμάκης, από την Κρήτη, ήταν μεταξύ των εθελοντών που συνέβαλε στο σημαντικό αυτό σκοπό.

Εθελοντές επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και μετά από έξι ώρες διαδρομή, έφτασαν στο χωριό όπου προσέφεραν εθελοντική εργασία τόσο για την ανοικοδόμηση σπιτιών όσο και εργασία στα θερμοκήπια με λαχανικά και καφέ.

Έδωσαν χαρά και ελπίδα στους κατοίκους του χωριού που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και σε παράγκες μετά τον φονικό σεισμό μεγέθους 7,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, τον Απρίλιο του 2015.

Μοναδικές στιγμές και εμπειρίες ζωής, με τους εθελοντές να αντλούν δύναμη από το χαμόγελο μικρών και μεγάλων που ελπίζουν να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η φλόγα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News