Κρήτη

Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες παραλίες της Ελλάδας για το 2018

Μονίμως έχουν μία θέση στις λίστες με τις καλύτερες παραλίες και δεν είναι άλλες από το μαγευτικό Ελαφονήσι και τον εξωτικό Μπάλο

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Ελαφονήσι της Κρήτης, η παραλία που πρωταγωνιστεί στα φωτογραφικά άλμπουμ όλων των επισκεπτών.

Στη λίστα με τις δέκα καλύτερες παραλίες της Ελλάδας κατατάσσονται δύο παραλίες της Κρήτης και μάλιστα «κρατούν» την πρώτη και τη δεύτερη θέση και δεν είναι άλλες από το μαγευτικό Ελαφονήσι και τον εξωτικό Μπάλο.

Μονίμως έχουν μία θέση στις λίστες με τις καλύτερες παραλίες και δεν είναι άλλες από το μαγευτικό Ελαφονήσι και τον εξωτικό Μπάλο, που σύμφωνα με το TripAdvisor, το οποίο δημοσίευσε τη λίστα με τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας για το 2018, «κρατούν» την πρώτη και τη δεύτερη θέση μέσα στις δέκα κορυφαίες της Ελλάδας.

Το TripAdvisor δημοσίευσε τη λίστα με τις καλύτερες παραλίες τις οποίες ανέδειξαν οι αναγνώστες του στα ετήσια βραβεία Travellers’ Choice Awards. Οι παραλίες επελέγησαν βάση της ποιότητας και της ποσότητας των αξιολογήσεων από τους επισκέπτες αλλά και της βαθμολογίας που συγκέντρωσαν τους τελευταίους 12 μήνες.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Ελαφονήσι της Κρήτης, η παραλία που πρωταγωνιστεί στα φωτογραφικά άλμπουμ όλων των επισκεπτών.

Δείτε τη λίστα:

1. Ελαφονήσι - Κρήτη

2. Μπάλος - Κρήτη

3. Σίμος - Ελαφόνησος

4. Κλέφτικο - Μήλος

5.Σαρακήνικο - Μήλος

6. Πόρτο Λιμνίωνας - Ζάκυνθος

7. Παραλία Μύλος - Άγιος Νικήτας Λευκάδα

8. Παραλία Καλαμάκι - Ζάκυνθος

9. Άντονι Κουίν – Ρόδος

10. Παραλία Μαγγανάρι - Ίος

Σχόλια