Σοβαρό τροχαίο - Βαρύτατα τραυματισμένοι πατέρας και γιος

Κρήτη
Σοβαρό τροχαίο - Βαρύτατα τραυματισμένοι πατέρας και γιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες, πριν από λίγο σε δρόμο του Ηρακλείου.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 4:00 το μεσημέρι, επί της συμβολής των οδών Μελίνας Μερκούρη και Αναγεννήσεως στην περιοχή του Μασταμπά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε έπειτα από τη σύγκρουση ενός οχήματος τύπου βαν και μίας μηχανής, στην οποία επέβαιναν ένας πατέρας, περίπου 45 ετών, με τον 8χρονο γιο του, ο οποίος πηγαίνει στην τρίτη Δημοτικού. 

Τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος του είναι βαρύτατα τραυματισμένοι στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός τους, με την κατάσταση και των δύο να κρίνεται σοβαρή.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του εφημερεύοντος νοσοκομείου και εν προκειμένω του ΠΑΓΝΗ, για την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών στον ανήλικο, με αναισθισιολόγο να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Αναφορικά με τον πατέρα εκείνος διεκομίσθη στο νοσοκομείο διασωληνωμένος. 

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ούτε ο πατέρας, ούτε και ο γιος του φαίνεται ότι φορούσαν προστατευτικό κράνος, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, πιθανότατα επέστρεφαν από το σχολείο του μικρού.

Επιπλέον και σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός της μηχανής φαίνεται ότι παραβίασε το STOP που υπάρχει στο σημείο, παρόλα αυτά τα ακριβή αίτια του τροχαίου θα διερευνήσει η Τροχαία.

Ενώ τραγικές εικόνες είναι το παπουτσάκι και η σχολική τσάντα του μικορύ μαθητή.

Η κατάσταση της υγείας τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος φέρει κάποια κατάγματα όμως είναι αντιμετωπίσιμα και βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από ορθοπεδικούς. 

Όσον αφορά στον 45χρονο πατέρας, τα τραύματά του είναι σοβαρά και λίγο πριν τις 7:30 το απόγευμα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News