default-image

«Τρελαίνεται» το θερμόμετρο στην Κρήτη - Έρχονται 30άρια

Κρήτη
«Τρελαίνεται» το θερμόμετρο στην Κρήτη - Έρχονται 30άρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει αφού οι θυελλώδεις νοτιάδες «απογειώνουν» τη θερμοκρασία.

Με την έλευση της άνοιξης προβλέπονται και πολύ υψηλές θερμοκρασίες  καθώς ο υδράργυρος τοπικά θα αγγίξει και τους 28 βαθμούς Κελσίου!

Σήμερα σε επίπεδο χώρας η υψηλότερη θερμοκρασία αναμένεται στα Χανιά με 25 βαθμούς και ακολουθούν η Ελούντα 23, ο Άγιος Νικόλαο 22,το Καστέλι και η Κίσαμος με 22 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο νησί πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί 4 με 6 και σταδιακά έως 7 μποφόρ. Βαθμιαία από τη νύχτα και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 11 έως 19 και στην Κρήτη τοπικά έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το meteo.gr

Προειδοποιήσεις για θυελλώδεις ανέμους το βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα θα πνέουν νοτιάδες, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στους 20 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο θα αγγίξει στους 22 βαθμούς και την Κυριακή στους 24.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται στα Χανιά με το θερμόμετρο να φτάνει στους 25 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις ανέμους από το μεσημέρι μέχρι τα ξημερώματα. Ίδιο το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο, ενώ τη Δευτέρα το θερμόμετρο αναμένεται να αγγίξει τους 28 βαθμούς! Την Τρίτη η θερμοκρασία επανέρχεται στους 23.

Ρέθυμνο

Hλιοφάνεια και θυελλώδεις άνεμοι στο Ρέθυμνο όπου οι ριπές θα φτάσουν τα 70 χιλιόμετρα την ώρα. Η θερμοκρασία την Παρασκευή και το Σάββατο θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίους.

Αίθριος ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο, με τη θερμοκρασία στους 22 βαθμούς και θυελλώδεις άνεμοι από το βράδυ. Ίδιο το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο, ενώ την Τρίτη το θερμόμετρο θα φτάσει τους 26 βαθμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News