Σταμάτησε και πάλι το έργο σύνδεσης των Χανίων με τον κόμβο Μουρνιών

Κρήτη
Σταμάτησε και πάλι το έργο σύνδεσης των Χανίων με τον κόμβο Μουρνιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο μπλόκο στο πολύπαθο έργο της σύνδεσης της πόλης των Χανίων με τον κόμβο των Μουρνιών και την εθνική οδό, βάζει αλλαγή στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών η οποία επιφέρει καθυστερήσεις στην πληρωμή των αναδόχων.

Φρένο σε ένα έργο που στοίχειωνε επί χρόνια ήρθε να βάλει μια αλλαγή στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών. Η περίφημη σύνδεση της πόλης των Χανίων με τον κόμβο Μουρνιών και την εθνική οδό, οδηγείται σε νέες καθυστερήσεις με την αγανάκτηση των κατοίκων να ξεχειλίζει.

Ο δρόμος παραμένει σκαμμένος από τον περασμένο Μάιο, τα πεζοδρόμια έχουν ξηλωθεί, η πρόσβαση των αυτοκινήτων είναι αδύνατη και οι οχλήσεις για τους κατοίκους παρατείνονται όσο το έργο παραμένει στάσιμο.

Στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων που στεγάζονται στο συγκεκριμένο δρόμο ,τα μέλη προσέρχονται με δυσκολία.

Το έργο σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα θα έπρεπε να έχει παραδοθεί από τον περασμένο Ιούνιο! Τελικά εγκρίθηκε παράταση της ημερομηνίας παράδοσης έως τον Ιούνιο του 2019.  Τα νέα εμπόδια ωστόσο δημιουργούν εύλογα ερωτήματα σε σχέση με την εξέλιξη του.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης που είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου, τα χρήματα για την πληρωμή της αναδόχου εταιρίας υπάρχουν. Η καθυστέρηση στην καταβολή τους είναι η αιτία που οδήγησε τον υπεργολάβο στη διακοπή των εργασιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News