Πολύνεκρο: Έφυγε από την Κρήτη ο πατέρας με την... τραγωδία στις αποσκευές του

Κρήτη
Πολύνεκρο: Έφυγε από την Κρήτη ο πατέρας με την... τραγωδία στις αποσκευές του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 47χρονος πατέρας έφυγε από το ΠΑΓΝΗ και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου και αναχωρεί για τη Ρόδο με τελικό προορισμό την Τήλο.

Έπειτα από σχεδόν 3 μήνες νοσηλείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ο πατέρας που έχασε κόρη, αλλά και σύζυγο στο φριχτό τροχαίο δυστύχημα της 3ης Ιανουαρίου, πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Οι γιατροί της Ορθοπεδικής Κλινικής, όπου και νοσηλευόταν εδώ και βδομάδες ο Νίκος Κωστίδης, έκριναν ότι η κλινική του εικόνα είναι άριστη, δίνοντας έτσι το «πράσινο φως» για να φύγει από το νοσηλευτικό ίδρυμα όπου με τη βοήθεια των γιατρών και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις κατάφερε να βγει νικητής, έτοιμος να αντιμετωπίσει κατάματα πλέον τη ζωή, με τα χτυπήματα ωστόσο της μοίρας να είναι δυνατά και απανωτά.

Ο 47χρονος πατέρας έφυγε από το ΠΑΓΝΗ και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου εκτός από τους γιατρούς, μαζί του βρισκόταν και πρόσωπο της οικογενείας του, μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπου με απογευματινή πτήση αναχωρεί για τη Ρόδο με τελικό προορισμό την Τήλο.

Εκεί θα συναντήσει την κόρη του Χριστίνα και από κοινού και οι δύο γνωρίζοντας τα τραγικά γεγονότα που προηγήθηκαν και σημάδεψαν την οικογένεια, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους στην Τήλο.

Με συγγενείς, φίλους αλλά και όλο το νησί στο πλευρό τους θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στους ρυθμούς τους χωρίς ωστόσο τα πολυαγαπημένα τους πρόσωπα κοντά τους…

Η μητέρα της οικογένειας, Δέσποινα, και η 22χρονη κόρη Μαίρη που επρόκειτο μάλιστα να αρραβωνιαστεί τον Ηρακλειώτη Χρήστο Στεφανάκη,  έφυγαν για το δικό τους ταξίδι μαζί με το 23χρονο παλικάρι από την Κρήτη, το μοιραίο μεσημέρι της 3ης Ιανουαρίου.    

Ελπίδα όλων ο χρόνος να αποδειχτεί και σε αυτήν την περίπτωση ο καλύτερος γιατρός επουλώνοντας εσωτερικές πληγές και… τραύματα από μία τραγωδία που έγινε η αιτία να χαθούν 3 ανθρώπινες ζωές και να ξεκληριστούν οικογένειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News