default-image

Έγινε... φόβος και τρόμος για το ΕΚΑΒ, απειλούσε... θεούς και δαίμονες

Κρήτη
Έγινε... φόβος και τρόμος για το ΕΚΑΒ, απειλούσε... θεούς και δαίμονες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποδείχτηκε λίγο παραπάνω θερμόαιμος και ενώ μπήκε στο ασθενοφόρο, απειλούσε να τα σπάσει .

Τρεις φορές τον… μαζεύανε οι διασώστες για το νοσοκομείο και τρεις φορές την …έκανε από το νοσοκομείο.

Ο λόγος για έναν μεσήλικα που είχε προκαλέσει πονοκέφαλο στο ΕΚΑΒ Ηρακλείου τα τελευταία 24ώρα.

Κάθε φορά που το ασθενοφόρο ειδοποιείτο και έσπευδε να παραλάβει τον συγκεκριμένο άνδρα που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, εκείνος άγνωστο για ποιο λόγο και αφού μεταφερόταν στο νοσοκομείο αποφάσιζε  να φύγει χωρίς να ενημερώσει κανένα για το παραμικρό.

Τελευταίο κρούσμα για το ΕΚΑΒ ήταν σήμερα με τον άνδρα να βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας πάλι μεθυσμένος και εκτός εαυτού.

Όμως αυτήν την φορά αποδείχτηκε λίγο παραπάνω θερμόαιμος και ενώ μπήκε στο ασθενοφόρο, απειλούσε «Θεούς και Δαίμονες» ζητώντας να τον αφήσουν να φύγει. Οι διασώστες μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς, αναγκάστηκαν να... υπακούσουν στην επιθυμία του, με τον φόβο και για την σωματική τους ακεραιότητα να παραμονεύει

Όμως ο «Γολγοθάς» των διασωστών δεν τελειώνει εδώ αφού λίγη ώρα αργότερα ο "εν εξάλλω καταστάσει" άνδρας, εντοπίστηκε στο πάρκο του Γεωργιάδη ,αυτήν την φορά έχοντας τραυματιστεί ελαφριά με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε δεχτεί μπουνιά.

Οι προσπάθειες των διασωστών έπεσαν στο κενό και έτσι πλέον ειδοποιήθηκε η αστυνομία.  Τελικά  λίγο αργότερα ο ίδιος φάινεται να συμμορφώθηκε στις υποδείξεις και με τη συνοδεία της αστυνομίας μεταφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο  νοσοκομείο, με την ελπιδα να μείνει ήρεμος και να τηρήσει πιστά τις συμβουλές των γιατρών.

Πάντως τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρξε προβλήμα με τον συγκεκριμένο άνδρα και στο Βενιζέλειο από όπου και επιχείρησε εκ νέου να διαφύγει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News