Κρήτη

Ενημερωθείτε για το Τρίτο Επιστημονικό Πεδίο από τον «Πουκαμισά»

Κάθε Τετάρτη ο κ. Μαυράκης, μέσα από τη συχνότητα της ΚΡΗΤΗ TV θα ενημερώνει για σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς οι πληροφορίες που σχετίζονται με τις επιλογές σπουδών και το μηχανογραφικό δελτίο, είναι πολύτιμες και άγνωστες στο πλατύ κοινό.

Παρουσίαση των τμημάτων από τις Πολυτεχνικές Σχολές, αλλά και τις Σχολές των Επιστημών Υγείας, έκανε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου από τη συχνότητα της ΚΡΗΤΗ TV και την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» ο κ. Μανόλης Μαυράκης, διευθυντής των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» Ηρακλείου.

Με την ιδιότητά του ως πιστοποιημένου συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και εκπροσωπώντας ένα πολύ οργανωμένο Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, εκείνο των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» Ηρακλείου, ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για έξυπνες επιλογές από τα συγκεκριμένα για επαγγελματικά δικαιώματα, αλλά και για εναλλακτικές καριέρες που μπορούν να διασφαλίσουν συγκεκριμένα πανεπιστημιακά τμήματα.

Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, γιατροί, παραϊατρικά επαγγέλματα, συνδυασμοί σπουδών και εναλλακτικές καριέρες…

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς οι πληροφορίες που σχετίζονται με τις επιλογές σπουδών και το μηχανογραφικό δελτίο, είναι πολύτιμες και άγνωστες στο πλατύ κοινό.

Ήταν η δεύτερη εμφάνιση μίας σειράς παρουσιάσεων στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» με θεματικό τίτλο «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός».

Κάθε Τετάρτη τις 16:00 ο κ. Μαυράκης θα ενημερώνει για σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Θα ακολουθήσουν όμως και θεματικές ενημερώσεις που θα σχετίζονται με τεχνικές και τρόπους μελέτης, πρόγραμμα μελέτης, μαθησιακούς τύπους, τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και πολλά άλλα.

Συντονιστείτε κι εσείς στην ΚΡΗΤΗ TV!

Σχόλια