Πολύνεκρο: Στην Τήλο η Χριστίνα - έμαθε και ο πατέρας για την τραγωδία

Κρήτη
Πολύνεκρο: Στην Τήλο η Χριστίνα - έμαθε και ο πατέρας για την τραγωδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικογένεια Κωστίδη που έχασε δύο μέλη της στο νησί μας, στην αυγή του 2018, προσπαθεί να συνέλθει.

Στην Τήλο προσπαθώντας να απαλύνει τις πληγές της και να κάνει βήματα μπροστά, βρίσκεται εδώ και 9 ημέρες, η 15χρονη Χριστίνα μια εκ των πρωταγωνιστών του πολύνεκρου τροχαίου που έγινε στις 3 Ιανουαρίου με αποτέλεσμα να βαφτεί με αίμα 3 ανθρώπων, η άσφαλτος της Κρήτης.

Η οικογένεια Κωστίδη που έχασε δύο μέλη της στο νησί μας, στην αυγή του 2018, προσπαθεί να συνέλθει.

Η ανήλικη κόρη που βγήκε αλώβητη από το τροχαίο, είναι πολύ καλά στην υγεία της και οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλευόταν, της έδωσαν εξιτήριο την Τετάρτης στις 21 Φεβρουαρίου.

«Το κορίτσι έχει επιστρέψει στο νησί της, στον τόπο της περιμένοντας τα επόμενα 24ώρα να έρθει κοντά της και ο πατέρας της Νίκος Κωστίδης που παραμένει για νοσηλεία στην ορθοπεδική κλινική», αναφέρει στο neakriti.gr η Δήμαρχος της Τήλου κ. Καμμά.

Ο πατέρας, μια ακόμη τραγική φιγούρα της δραματικής ιστορίας, σχεδόν δύο μήνες μετά την τραγωδία, είναι σε φάση ανάρρωσης με την κλινική του εικόνα σύμφωνα με τον κ. Φανιουργιάκη, να είναι αρκετά καλή.

Πλέον είναι θέμα ημερών ο 47χρονος να πάρει εξιτήριο προκειμένου να βρεθεί και ο ίδιος στο πλευρό της κόρης του και από κοινού να συνεχίσουν αφήνοντας τις τραγωδίες που τους σημάδεψαν για μια ζωή.

Ο πατέρας έχει ήδη ενημερωθεί για την τραγωδία που έχει προηγηθεί. Στο πλευρό του μάλιστα βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς και με την κατάλληλη υποστήριξη ψυχολόγων και γιατρών του νοσοκομείου, έμαθε ότι η πολυαγαπημένη του σύζυγος Δέσποινα και η κόρη του Μαίρη έφυγαν από τη ζωή, ακαριαία ,στη μοιραία καμπίνα του ΙΧ το μεσημέρι της 3ης Ιανουαρίου μαζί με τον 23χρονο Χρήστο Στεφανάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News