Κρήτη

Με βραβείο αναγνωρίστηκε η προσφορά της Κίτρινης Αποστολής!

Ο διαγωνισμός αφορούσε εργαζόμενους που εκμεταλλεύονται ουσιαστικά τον ελεύθερο χρόνο τους

Η βράβευση ήρθε ως επιστέγασμα της εξαιρετικά σημαντικής προσπάθειας που ξεκίνησε πριν χρόνια από τον Δημήτρη Αποστολάκη.

Μία σημαντική διάκριση ήρθε για την Κίτρινη Αποστολή.

Η εθελοντική ομάδα, που ξεκίνησε από το Ηράκλειο και αριθμεί χιλιάδες μέλη και υποστηρικτές, κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ελλάδα και την δεύτερη σε όλη την Ευρώπη σε παγκόσμιο διαγωνισμό!

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την DHL και αφορούσε τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο οι οποίοι εκμεταλλεύονται ουσιαστικά αλλά πάντα μέσα από τον εθελοντισμό τον ελεύθερο χρόνο τους.

Η βράβευση ήρθε ως επιστέγασμα της εξαιρετικά σημαντικής προσπάθειας που ξεκίνησε πριν χρόνια από τον Δημήτρη Αποστολάκη και βρίσκει αρωγούς και συμπαραστάτες όλους εσάς τους ακούραστους και αθόρυβους εθελοντές.

Με μία ανάρτηση στο facebook ο Δημήτρης ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τη χαρά της σημαντικής αυτής βράβευσης μαζί μας:

Το Σάββατο στο περιθώριο του συνεδρίου της DHL που έγινε στη Θεσσαλονίκη ήρθε μια ακόμη σημαντική βράβευση για την Κίτρινη Αποστολή!! Μετέχοντας σε ένα παγκόσμιο διαγωνισμό εκπροσωπώντας σαν Δημήτρης την Κίτρινη Αποστολή, πήραμε την πρώτη θέση στην Ελλάδα, και την δεύτερη στην Ευρώπη. Ο διαγωνισμός αφορούσε τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο της εταιρείας που κάνουν κάτι εθελοντικά μετά το πέρας της εργασίας τους!! Για την ιστορία την 1η θέση στην Ευρώπη πήρε μια κοπέλα από τη Σλοβακία που ασχολείται με παιδιά με καρκίνο (πολλά μπράβο).
ΥΓ: Τα χρήματα που μας δόθηκαν σαν Αποστολή θα πάνε στην ανακαίνιση ενός παιδικού δωματίου ενός μικρού μας φίλου ωφελουμενης οικογένειας!!!! Θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες όταν θα είναι έτοιμο!!! Ευχαριστούμε DHL..........

Σχόλια