default-image

Επέτειος αδελφοποίησης σε Άγιο Νικόλαο και Άγιο Δομέτιο

Κρήτη
Επέτειος αδελφοποίησης σε Άγιο Νικόλαο και Άγιο Δομέτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οριστικοποιήθηκαν οι προτάσεις της επιτροπής που είχε ορισθεί από το Δ.Σ Αγίου Νικολάου, και είχε αναλάβει την ευθύνη για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων και δράσεων που θα γίνουν τον ερχόμενο Μάρτιο και Οκτώβριο τόσο στον Άγιο Νικόλαο όσο και στον Άγιο Δομέτιο της Κύπρου, με αφορμή τον εορτασμό 25 χρόνων αφελφοποίησης μεταξύ των δύο δήμων.

Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, με την σύφωνη γνώμη όλων των μελών της επιτροπής, αποφασίστηκαν οι αιρετοί που θα συμμετέχουν, τα καλλιτεχνικά σχήματα, καθώς και οι εκδηλώσεις που θα γίνουν με ευθύνη του δήμου Αγίου Νικολάου, ενώ προτάθηκε στην επίσημη αποστολή στην Κύπρο να παρευρεθούν ο τ. Δήμαρχος κ. Γ. Μενεγάκης και ο τ. πρόεδρος του Δ.Σ κ. Στ. Κουρουπάκης.

Εξάλλου όπως έχει γίνει ήδη γνωστό σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις αποφάσεις της επιτροπής, αναμένεται να τιμηθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και δήμαρχοι από το 1993 έως και σήμερα.

Μάλιστα το αναμνηστικό που επελέγει να δοθεί είναι ένας πάπυρος με τα σήματα των δύο δήμων καθώς και την αναγραφή της χρονολογίας που πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ.Αντ. Ζερβός, οι επικεφαλής της μειοψηφίας του Δ.Σ κ. Πανίκος Καρατσής, Γιώργος Πάγκαλος, οι αντιδήμαρχοι Έφη Βελημβασάκη, Χάρης Αλεξάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News