Ισχυρό μήνυμα αλλαγής στέλνει η Ντόρα, τι δήλωσε για τον ΒΟΑΚ

Κρήτη
Ισχυρό μήνυμα αλλαγής στέλνει η Ντόρα, τι δήλωσε για τον ΒΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσθηση προκάλεσε και η δήλωση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Προεκλογικό κλίμα στο Γεράνι όπου πραγματοποιείται η κοπή πίτας της τοπικής ΝΟΔΕ.

«Τα πράγματα θα αλλάξουν γρήγορα. Αξίζουμε κάτι καλύτερο. Από εδώ από την Κρήτη θα στείλουμε δυνατό μήνυμα», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στην ομιλία της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κα. Μπακογιάννη ανέφερε ότι είναι «υπερήφανη που συνεχίζεται αυτή η παράδοση της μεγάλης παράταξης της ΝΔ που πέρασε δύσκολα αλλά κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία και θα είμαστε πρώτοι εμείς οι Κρητικοί που θα στείλουμε το μήνυμα της αλλαγής. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μόνο πολιτικές που οδήγησαν σε αδιέξοδα».

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη ο οποίος δήλωσε πολιτικά παρών αναφέροντας «δεν γίνεται ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά χωρίς τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη». Ως δήλωση στήριξης στο πρόσωπο του Χανιώτη πολιτικού ερμηνεύεται αυτή του κ. Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Το 2018 είναι έτος εκλογών. Όλα αυτό δείχνουν. Η αγωνία, ο πανικός του κ. Τσίπρα επίσης το επιβεβαιώνουν και γι’ αυτό το λόγο, δουλεύουμε γι’ αυτό. Γι’ αυτό το λόγο επίσης προχωρούμε διαρκώς και επεξεργαζόμαστε όλα τα ψηφοδέλτια μας σε κάθε νομό της χώρας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι πλήρως ανανεωμένα σε πολύ μεγάλο βαθμό ,με επιλογές που θα επιβεβαιώνουν κατ’ αρχήν το σεβασμό σε στελέχη που χρόνια έχουν υπηρετήσει το κόμμα ή σε ενεργά στελέχη τα οποία θα ενταχθούν για πρώτη φορά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ».   

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα η κα. Μπακογιάννη έδωσε το παρόν στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Ένωσης πρώην Δημάρχων που πραγματοποιήθηκε στο καφέ του Δημοτικού Κήπου. Από εκεί αναφέρθηκε στο θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει άγνοια της σημασίας του έργου και με τη στάση της το υπονομεύει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News