Απολογείται ο 30χρονος για το βιασμό της ανιψιάς του

Κρήτη
Απολογείται ο 30χρονος για το βιασμό της ανιψιάς του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Του ασκήθηκαν βαριές ποινικές διώξεις.

Το κατώφλι της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει το μεσημέρι της Δευτέρας ο 30χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την 13χρονη ανιψιά του σε χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για αποπλάνηση παιδιού με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αλλά και για αποπλάνηση παιδιού με παθόντα που συμπλήρωσε τα 12 , αλλά όχι τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Σημειώνεται ότι οι εν λόγω κατηγορίες έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε θα είναι κρατούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος από τη Βουλγαρία αρνείται τα όσα του καταλογίζονται. Μένει δηλαδή σταθερός στα όσα υποστήριξε από την πρώτη στιγμή, πριν λίγες ημέρες, οπότε και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για να καταθέσει για την υπόθεση, μετά την καταγγελία που έγινε σε βάρος του.

Στο πλευρό του 30χρονου βρίσκεται πάντως και η σύζυγός του, η οποία του συμπαραστέκεται και τον στηρίζει απόλυτα. Εξάλλου, η σύζυγος του κατηγορούμενου, κατέθεσε την Παρασκευή στις Δικαστικές Αρχές σχετικά με την υπόθεση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, σοκάροντας την κοινή γνώμη της Κρήτης, πριν από μερικά 24ωρα. Την περασμένη Τρίτη η μικρή μετέβη μαζί με τη μητέρα του στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλε ότι ο θείος της τη βίαζε από την ηλικία των εννέα ετών.

Η επίμαχη καταγγελία έγινε σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 13χρονο -σήμερα- κορίτσι δεν άντεξε άλλο τα όσα φέρεται να περνούσε στα χέρια του στενού συγγενή της και αποκάλυψε τελικά στη μητέρα της τα όσα συνέβαιναν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News