Ψάχνει τον έρωτα που έζησε στην Κρήτη πριν 11 χρόνια!

Κρήτη
Ψάχνει τον έρωτα που έζησε στην Κρήτη πριν 11 χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη μακρινή και παγωμένη Νορβηγία νιώθει πλέον την ανάγκη να τον δει ξανά.

Ψάχνει στην Κρήτη τον έρωτα της ζωής της μία γυναίκα από τη Νορβηγία.

Επί έντεκα ολόκληρα χρόνια έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη της Νορβηγίδας ο έρωτας που έζησε μ’ έναν Κρητικό. Έτσι λοιπόν, η Τερέζα ψάχνει να βρει εκείνον που της είναι αδύνατον να λησμονήσει από το Σεπτέμβριο του 2007!

Έξι μήνες στη Χερσόνησο ήταν αρκετές για να της αλλάξουν τη ζωή και να την κάνουν να αναρωτιέται τι θα γινόταν εάν εκείνος δεν είχε εξαφανιστεί ξαφνικά και αν της είχε προτείνει να μείνει στο νησί.

Πλέον νιώθει την ανάγκη να τον δει ξανά αφού, όπως λέει «σκέφτομαι τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί» και «χρειάζομαι απαντήσεις γι’ αυτό που ζήσαμε στην Κρήτη».

Η επιστολή που έστειλε στο neakriti.gr η Τερέζα από τη μακρινή και παγωμένη Νορβηγία:

Γεια σας. Αυτό ίσως ακουστεί λίγο περίεργο. Θα χρειαστώ λίγη βοήθεια από σας. Είμαι από τη Νορβηγία και χρειάζομαι βοήθεια για να βρω έναν υπέροχο άνθρωπο από την Ελλάδα. Κάποιος φίλος μου μού πρότεινε να απευθυνθώ σ’ εσάς. Ελπίζω να μπορέσετε να βοηθήσετε. Η ιστορία μου έχει ως εξής: συνάντησα αυτό τον υπέροχο άντρα το 2007 στη Χερσόνησο πριν από 11 χρόνια. Εργαζόμουν σ’ ένα μπαρ και έμενα στη Χερσόνησο για έξι μήνες. Με αυτό τον άντρα δεν ήταν ένα απλό φλερτ. Είναι ο πιο συναρπαστικός άντρας που γνώρισα ποτέ μου. Μετά από αρκετές βδομάδες που ήμασταν μαζί πλησίαζε η μέρα που θα επέστρεφα στη Νορβηγία. Ξαφνικά μία μέρα αυτός εξαφανίστηκε. Δεν τον βρήκα ποτέ ξανά. Η καρδιά μου έσπασε. Θα τον έβλεπα ποτέ ξανά; Τι θα γινόταν εάν είχε ζητήσει να μείνω; Έφυγα από την Κρήτη το Σεπτέμβριο του 2007. Έχουν περάσει τα χρόνια αλλά συνεχίζω να τον σκέφτομαι. Να σκέφτομαι τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Θέλω μόνο να ξέρω αν είναι καλά. Χρειάζομαι απαντήσεις γι’ αυτό που ζήσαμε στην Κρήτη. Ίσως για να τον αφήσω να φύγει από μέσα μου. Ίσως γιατί θέλω να τον ξαναδώ. Δε ξέρω το επίθετο του. Δεν έχω το τηλέφωνο του. Δεν έχω ούτε καν μία φωτογραφία του. Ίσως κάποιος στην Κρήτη να θυμάται την ιστορία μας, να γνωρίζει τον άντρα που αναζητώ ή να είναι και ο άντρας που αναζητώ.

Με αγάπη από τη Νορβηγία,

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News