Βαριές ποινικές διώξεις για το βιασμό της ανιψιάς του

Κρήτη
Βαριές ποινικές διώξεις για το βιασμό της ανιψιάς του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιες είναι οι κατηγορίες για τον άνδρα που κατηγορείται ότι βίαζε την ίδια του την ανιψιά;

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από σήμερα είναι ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη ανιψιά του, σε χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

Νωρίτερα, ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για αποπλάνηση παιδιού με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αλλά και με παθόντα που συμπλήρωσε τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη –επίσης- κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, συνοδευόμενος από τη συνήγορο υπεράσπισής του, Κλέλια Κεφαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος αρνείται πεισματικά τα όσα του αποδίδονται. Ωστόσο, δεν απολογήθηκε σήμερα, παρά ζήτησε - και πήρε προθεσμία - για την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι. Μέχρι τότε θα κρατείται.

Σημειώνεται, πάντως, ότι σήμερα κατέθεσε στις δικαστικές Αρχές η σύζυγος του 30χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία στηρίζει απόλυτα τον άνδρα της.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει τη συμπαράσταση γενικότερα του περιβάλλοντός του, αλλά και ντόπιων συγχωριανών του. Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος ζει μόνιμα σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, εδώ και περίπου εννέα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, πάντως, έχουν ήδη συνταχθεί ιατροδικαστική έκθεση , αλλά και έκθεση από παιδοψυχολόγο για την επίμαχη υπόθεση, οι οποίες περιλαμβάνονται στη σχετική δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Εξάλλου, σημειώνεται ότι εκτός από τις κατηγορίες περί βιασμού και αποπλάνησης, σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε και δικογραφία για παραβάσεις που σχετίζονται με λαθραία καπνικά προϊόντα, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα αφορολόγητου καπνού.

Γι’ αυτήν την υπόθεση, ο κατηγορούμενος πέρασε σήμερα Παρασκευή από την αυτόφωρη διαδικασία. Τελικά το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου του επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή. Σημειώνεται ότι ο 30χρονος άσκησε έφεση εναντίον της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News