Σε ποιον ανήκει το τσαντάκι με τα λεφτά που είχε χαθεί;

Κρήτη
Σε ποιον ανήκει το τσαντάκι με τα λεφτά που είχε χαθεί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν συναντήθηκαν ποτέ, αλλά ο ένας βοήθησε τον άλλο

Όσο συγκινητική ήταν η ιστορία του ηλικιωμένου που εντόπισε τσαντάκι με 100 ευρώ στο ΠΑΓΝΗ και το παρέδωσε, τόσο συγκινητικό ήταν και το τέλος της. Συγγενείς ηλικιωμένης που ενημερώθηκαν από το ρεπορτάζ για το θέμα, συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για το τσαντάκι που είχε χάσει η 91χρονη στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Όπως ανέφεραν οι συγγενείς της 91χρονης «είχε επισκεφθεί το ΠΑΓΝΗ καθώς είχε ραντεβού με το γιατρό και βιαζόταν πολύ, οπότε δεν κατάλαβε πως έχασε το τσαντάκι Έλεγε μάλιστα "δεν πειράζει γιατί μπορεί να το βρήκε κάποιος φτωχός που έχει ανάγκη...''.

Όμως στην πραγματικότητα εκείνος που είχε εντοπίσει το τσαντάκι το Σάββατο ήταν ένας επίσης ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος φροντίζει δικό του πρόσωπο το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Mικρή πράξη, μεγάλη γενναιοδωρία

Ο ίδιος δεν δίστασε ούτε στιγμή να παραδώσει το τσαντάκι με την ελπίδα ότι θα βρεθεί ο/η κάτοχός του.

Όπως είχε αναφέρει μιλώντας στο neakriti.gr εργαζόμενος στην ασφάλεια του νοσοκομείου «πρόκειται για έναν πολύ ευγενικό και ευαίσθητο άνθρωπο που παρέδωσε αμέσως το τσαντάκι. Όπως μας είπε είχε αγωνία γιατί μπορεί να ήταν τα μοναδικά χρήματα κάποιου συνανθρώπου και να τα χρειάζεται πολύ».

Όπως σχολίαζαν πολλοί δεν ήταν τόσο σημαντικό το χρηματικό ποσό, όσο η κίνηση του ηλικιωμένου, μια πράξη γενναιοδωρίας που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο με τη συγκινητική πράξη του...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News