Κρήτη

Έφτιαξαν παλάτι για δύο αγγελούδια

Οι «ΑΤΑΧΤΟΙ» αποφάσισαν να κάνουν στην οικογένεια το πιο όμορφο και χρήσιμο δώρο

Προσέφεραν όμορφο και χρήσιμο δώρο, να προχωρήσει στην ανακαίνιση του παιδικού δωματίου!

Πόσα χαμόγελα μπορεί να «μοιράσει» κανείς, ανακαινίζοντας ένα παιδικό δωμάτιο; Σίγουρα πολλά, τόσο αυτά των δύο μικρών παιδιών που φιλοξενεί το δωμάτιο, όσο και της οικογένειας τους.

Το δωμάτιο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είχε σοβαρά προβλήματα και, σίγουρα, δεν καθιστούσε υγιές το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν δύο μικρά αγγελούδια, ένα αγοράκι 4 ετών και ένα κοριτσάκι 5 ετών.

Γι' αυτό η εθελοντική ομάδα «ΑΤΑΧΤΟΙ» αποφάσισε να κάνει σε αυτή την οικογένεια το πιο όμορφο και χρήσιμο δώρο, να προχωρήσει στην ανακαίνιση του παιδικού δωματίου!

Οι φωτογραφίες για την κατάσταση του δωματίου πριν τη… γλυκιά «εισβολή» των ΑΤΑΧΤΩΝ, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας: Οι ρωγμές και η εμφανής υγρασία στους τοίχους καθιστούσε το περιβάλλον που τα δύο αδέρφια περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους, ανθυγιεινό. Ενώ, οι χαλασμένες πρίζες, θα μπορούσαν να προκαλέσουν ενδεχόμενο σοβαρό ατύχημα, σε περίπτωση απροσεξίας.

«Ζεστά» χρώματα στους τοίχους, ολοκαίνουρια κρεβατάκια, γραφεία και ολόκληρος ο εξοπλισμός που χρειάζεται ένα παιδικό δωμάτιο, αλλά και ολοκαίνουρια συστήματα θέρμανσης, «ντύνουν» πλέον το δωμάτιο των δύο μικρών παιδιών, καθιστώντας πλέον το χώρο, υγιή και ασφαλή.

Σχόλια