Κρήτη

ΕΚΤΑΚΤΟ

Ο Λουδοβίκος έχασε το πιο λατρευτό του πρόσωπο

Η συγκινητική ανάρτηση του Λουδοβίκου των Ανωγείων για την μητέρα του

Στο πένθος τα Ανώγεια από τον αδόκητο χαμό της Λουλουδιάς

Γλυκύτατη, καλοσυνάτη και χαμογελαστή. Αυτή ήταν η μαμά του Λουδοβίκου των Ανωγείων ή οποία και «έφυγε» για τη γειτονιά των Αγγέλων .

Τα Ανώγεια έχουν βυθιστεί στο πένθος και ο πόνος είναι αβάσταχτος για τον Λουδοβίκο που λάτρευε όσο τίποτε άλλο την Λουλουδιά, τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο.

Ο ίδιος αδυνατώντας να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή θέλησε να την αποχαιρετήσει με μία ανάρτηση και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λέγοντας λίγα αλλά γεμάτα θλίψη λόγια:

«Μάνα μου υπερήφανη και ντροπαλή μου Μάνα. Δεν το πιστεύω πως χτυπά για σένα η καμπάνα. Πάει…».

Μέσα από την εκπομπή «Ανδριανή» της ΚΡΗΤΗ TV , τα περασμένα Χριστούγεννα, η Βούλα Νεονάκη στην διάρκεια ρεπορτάζ, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη μαμά του Λουδοβίκου σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Ο ίδιος μιλάει για τον πιο γοητευτικό ήχο της μάνας του φορώντας το δαχτυλίδι της, κάθε πρωί που σηκωνόταν και για τα τριαντάφυλλα που της πήγαινε για να τα στολίσει.

Παρακολουθείστε μέσα από ττη συνέντευξη του Λουδοβίκου την παρουσία της μητέρας του Λουλουδιάς, στα 05.30 αλλά και 17.53. του ρεπορτάζ.

Σχόλια