default-image

Βρήκε τσαντάκι με λεφτά και έδωσε μάθημα ζωής

Κρήτη
Βρήκε τσαντάκι με λεφτά και έδωσε μάθημα ζωής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άφησε στην άκρη το δικό του πόνο και τη στενοχώρια και σκέφτηκε μόνο τη λύπη που βίωσε ένας συνάνθρωπος του. Ο λόγος για το Δημήτρη Τιτάκη και την ανθρώπινη ιστορία που εκτυλίχθηκε με φόντο το ΠΑΓΝΗ .

Ο ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος φροντίζει δικό του πρόσωπο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, βρήκε το Σάββατο ένα τσαντάκι με 100 ευρώ και άλλα προσωπικά αντικείμενα στην είσοδο του νοσοκομείου.

Βρήκε τσαντάκι με λεφτά

Ο ίδιος δεν δίστασε ούτε στιγμή να παραδώσει το τσαντάκι με την ελπίδα ότι θα βρεθεί ο/η κάτοχός του που πιθανόν να το αναζητάει ήδη και να το χρειάζεται άμεσα αφού χάθηκε στο χώρο νοσηλευτικού ιδρύματος.

Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr εργαζόμενος στην ασφάλεια του νοσοκομείου «πρόκειται για έναν πολύ ευγενικό και ευαίσθητο άνθρωπο που παρέδωσε αμέσως το τσαντάκι. Όπως μας είπε είχε αγωνία γιατί μπορεί να ήταν τα μοναδικά χρήματα κάποιου συνανθρώπου και να τα χρειάζεται πολύ».

Μικρή πράξη με μεγάλη γενναιοδωρία...

Από εκείνη τη χρονική στιγμή έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί το πρόσωπο στο οποίο ανήκουν τα χρήματα. Η ιστορία όμως του ανθρώπου που παρέδωσε το τσαντάκι αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης και συγκίνησε ιδιαίτερα το προσωπικό του νοσοκομείου καθώς ήταν μια τίμια πράξη χωρίς καμία απολύτως υστεροβουλία. Μια μικρή πράξη, με πολύ γενναιοδωρία...

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο εργαζόμενος στην ασφάλεια «μάλιστα ο ηλικιωμένος έχει έρθει αρκετές φορές με αγωνία για να δει αν βρέθηκε ο κάτοχος των χρημάτων».

Όπως ανακοινώθηκε όποιος έχει χάσει το τσαντάκι με τα χρήματα μπορεί να απευθυνθεί στην ασφάλεια του νοσοκομείου.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News