Κρήτη

Διεθνής συνάντηση στα Χανιά για την έξυπνη εξειδίκευση

Η Περιφέρεια Κρήτης φιλοξενεί στα Χανιά, την 5η Συνεδρίαση του Εθνικού Δικτύου Συντονισμού για τη Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης, καθώς και τη συνάντηση εργασίας με τίτλο: "Workshop on RIS3 Cross-regional Learning" που οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, DG Joint Research Centre και το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις θα συζητηθεί η πρόοδος που έχει επιτευχθεί στη χώρα μας σχετικά με την υλοποίηση της Εθνικής, αλλά και των Περιφερειακών Στρατηγικών Έξυπνης Εξειδίκευσης. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές από άλλες Περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα παρευρεθούν στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Εθνικών Αρχών, των Περιφερειών της Χώρας και της ΕΕ. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 20 και 21 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Τη συνάντηση εργασίας "Workshop on RIS3 Cross-regional Learning" θα χαιρετήσει ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Επιπλέον, έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας Κρήτης και στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής και της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Σχεδιασμού της Περιφέρειας.

Σχόλια