Περιπέτεια για 4 εφήβους που μέθυσαν μετά το ξέφρενο γλέντι

Κρήτη
Περιπέτεια για 4 εφήβους που μέθυσαν μετά το ξέφρενο γλέντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακά ξεμπερδέματα είχαν όσοι γλέντησαν μέχρι πρωίας τις Απόκριες και ξεφάντωσαν με τη συνοδεία αλκοόλ στο Ρέθυμνο. Ο λόγος για περίπου 40 άτομα, μεταξύ των οποίων και 4 ανηλίκους για τους οποίους η γιορτή, κατέληξε σε περιπέτεια.

Οι έφηβοι ηλικίας 15 και 16 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου καθώς αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία μετά από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Φραγκιαδάκης «οι 4 ανήλικοι μεταφέρθηκαν σε όχι και τόσο καλή κατάσταση λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Άμεσα αντιμετωπίστηκαν στο ΤΕΠ και σύμφωνα με τη διαδικασία που πλέον ακολουθείται ενημερώθηκαν οι γονείς τους και η Ασφάλεια. Συνολικά περίπου 40 άτομα μεταφέρθηκαν λόγω μέθης στο νοσοκομείο».

Λιγότεροι από πέρυσι

Το μόνο ευχάριστο στην περίπτωση αυτή είναι ότι δεν υπήρξαν άλλες δυσάρεστες συνέπειες από την κατανάλωση αλκοόλ για όσους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και δεν χρειάστηκε να παραμείνουν για νοσηλεία. Επίσης τα συνολικά 40 περιστατικά φέτος θεωρούνται λιγότερα από πέρυσι.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News