Καρέ - καρέ η ληστεία σε βενζινάδικο στο Σοκαρά/ video

Κρήτη
Καρέ - καρέ η ληστεία σε βενζινάδικο στο Σοκαρά/ video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανικός επικράτησε στο Σοκαρά, μετά την ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο της περιοχής το βράδυ της Παρασκευής. Ο αδίστακτος ληστής, αφού πυροβόλησε μια φορά για εκφοβισμό και απειλώντας με καραμπίνα τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου, άρπαξε 1.500 ευρώ και έγινε καπνός.

Η ΚΡΗΤΗ TV εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, με τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της εισβολής και της αποχώρησης του δράστη.

Σκηνές φάρ ουέστ και απόλυτος τρόμος, με τον κουκουλοφόρο να πυροβολεί μια φορά για εκφοβισμό και με τη σφαίρα να περνάει «μια ανάσα» από τον έντρομο ιδιοκτήτη.

«Δώσε τα λεφτά. Θα σε σκοτώσω» φαίνεται να είπε ο δράστης στον Ιδιοκτήτη, λίγο πριν αρπάξει τα χρήματα και γίνει καπνός, φεύγοντας πεζός μέσα από χωράφια, με τον ιδιοκτήτη να τον ακολουθεί.

Η ληστεία σημειώθηκε χθες στις 8:30 το βράδυ, τη στιγμή που το πρατήριο υγρών καυσίμων έκλεινε.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ

Οι έρευνες από  την Αστυνομία συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ να σημειωθεί ότι ο κουκουλοφόρος φορούσε καπέλο και φόρμα παραλλαγής απειλώντας τον Ιδιοκτήτη με καραμπίνα, με τις κινήσεις του να έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Πάντως, το επίμαχο πρατήριο υγρών καυσίμων μπαίνει για δεύτερη φορά στο στόχαστρο δραστών. Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2014, με τους δράστες να συλλαμβάνονται πριν από λίγους μήνες.

Το περιστατικό καταδικάζει και ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών Νομού Ηρακλείου:

Με αφορμή το εν λόγω περιστατικό ένοπλης ληστείας, ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών Νομού Ηρακλείου εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα των πελατών και εργαζομένων στα πρατήρια καυσίμων, όπως και για την περιουσία των επιχειρηματιών πρατηριούχων.

Ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών Νομού Ηρακλείου ζητά και περιμένει από τις Αστυνομικές Αρχές την άμεση λήψη μέτρων για την αποτελεσματική φύλαξη και περιφρούρηση της ασφάλειας και της περιουσίας στα πρατήρια υγρών καυσίμων, ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες.

Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News