default-image

Πανικός με πυροβολισμούς σε βενζινάδικο στο Σοκαρά

Κρήτη
Πανικός με πυροβολισμούς σε βενζινάδικο στο Σοκαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άφαντος παραμένει ο ένοπλος ο οποίος εισέβαλε το βράδυ της Παρασκευής σε βενζινάδικο στο χωριό Σοκαρά Ηρακλείου. Ο άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα και ζήτησε επιτακτικά από τον 37χρονο τις εισπράξεις του πρατηρίου.

Με γρήγορες κινήσεις άρπαξε 1.500 ευρώ τα λεφτά και εξαφανίστηκε αφήνοντας έντρομο πίσω του τον άνδρα που έζησε τις στιγμές τρόμου.

Είχαν "ξαναχτυπήσει" το βενζινάδικο

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου βενζινάδικου είχε πέσει ξανά θύμα διάρρηξης στο παρελθόν. Ωστόσο 3 χρόνια μετά την πράξη του ο δράστης της ληστείας -ένας 30χρονος για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης- συνελήφθη το Δεκέμβριο του 2017.

Ζητούν αστυνόμευση

Για το θέμα ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου ζήτησε την αποτελεσματική φύλαξη και περιφρούρηση των πρατηρίων από την αστυνομία αναφέροντας:

"Με αφορμή το περιστατικό ένοπλης ληστείας του πρατηρίου καυσίμων στην περιοχή του Σοκαρά, που σημειώθηκε χθες το βράδυ,  ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου εκφράζει την έντονη ανησυχία του  για τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα των πελατών και εργαζομένων στα πρατήρια καυσίμων, όπως και για την περιουσία των επιχειρηματιών πρατηριούχων.

Στη σημερινή πραγματικότητα η ευρεία χρήση των πληρωμών μέσω τραπεζικών καρτών, αποτρέπει την είσπραξη και συσσώρευση ρευστού  στα πρατήρια καυσίμων. Επίσης, σχεδόν όλα τα καταστήματα λειτουργούν με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, γεγονός που διευκολύνει τις αστυνομικές αρχές, στον εντοπισμό των ληστών.

Ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου ζητά και περιμένει από τις Αστυνομικές Αρχές την άμεση λήψη μέτρων για την αποτελεσματική φύλαξη και περιφρούρηση της ασφάλειας και της περιουσίας  στα πρατήρια υγρών καυσίμων,  ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες".

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΟΚΑΡΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΣΑΡΑ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News