Ιπτάμενο ΙΧ : "Απογειώθηκε" από την εθνική και ξήλωσε δέντρα (video)

Κρήτη
Ιπτάμενο ΙΧ : "Απογειώθηκε" από την εθνική και ξήλωσε δέντρα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικό ήταν το τροχαίο που σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στο Ηράκλειο. Αυτοκίνητο που κινείτο στην εθνική οδό Ηρακλείου -Αγίου Νικολάου μετά από μια ανεξέλεγκτη πορεία "προσγειώθηκε" στις μπάρες , ανάμεσα στον ΒΟΑΚ και τον παράλληλο της εθνικής, την οδό Ορακίων.

Την τρελή πορεία του αυτοκινήτου δεν μπόρεσε να ανακόψει τίποτα αφού "ξήλωσε" μπάρες και δέντρα πριν "καρφωθεί" στα κηγκλιδώματα και σταματήσει στο πρανές του δρόμου.  

Παγιδεύτηκε στο ΙΧ

Ο 20χρονος οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Από την πρόσκρουση καταστράφηκε όλο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και ενεργοποιήθηκαν οι αερόσακοι.

Στο σημείο έσπευσε 1 όχημα της πυροσβεστικής με 6 άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ που χρειάστηκαν τουλάχιστον μισή ώρα για να απεγκλωβίσουν το νεαρό άνδρα.

Γλίτωσε την... εντατική

Χρειάστηκε ακόμη και να κοπούν δέντρα για να μπορέσει να βγει ο τραυματίας από το ΙΧ o oποίος σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε ζώνη ασφαλείας. Ασθενοφόρο τον μετέφερε με τραύματα στο νοσοκομείο.O 20χρονος όπως φαίνεται ήταν εξαιρετικά τυχερός αφού γλίτωσε την εντατική. Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ.Φανουργιάκης μιλώντας στο neakriti.gr «ο τραυματίας νοσηλεύεται για παρακολούθηση στη Γενική Χειρουργική και φέρει κατάγματα στο χέρι. Από την πρώτη εικόνα που έχουμε βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Πολλοί πάντως σχολίαζαν ότι το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 20χρονος "προσγειώθηκε" μια ανάσα από τα σπίτια της οδού Ορακίων και θα μπορούσε να υπάρξουν μοιραίες συνέπειες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΙΧ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News